Haberler

Türk Telekom'dan Askere Özel İnternet Sitesi

Türk Telekom, Sadece Türk Askerlerine ve Yakınlarına Özel "Www.enbuyukaskerbizimasker.net" İnternet Sitesini Kurdu.

Türk Telekom, sadece Türk askerlerine ve yakınlarına özel “www.enbuyukaskerbizimasker.net” internet sitesini kurdu.

Türk Telekom, yakınlarıyla ve diğer askerlerle iletişim içinde olma imkanı sağlayan ve ihtiyaçları olan bilgileri içeren internet sitesi ile askerlere destek olmayı amaçlıyor.

Mayıs ayı itibariyle tüm fonksiyonları ile kullanıma açılan internet sitesi asker ve yakınlarından büyük ilgi gördü ve siteye şimdiden 4000 asker üye oldu. Bu kısa süre içinde 110 binden fazla kişinin de ziyaret ettiği sitede askerlerin vatani göreve başlamadan önce ve görevlerini sürdürürken ihtiyaç duyacağı gerekli belgeler, celp dönemleri gibi önemli bilgilere yer veriliyor. Site, askerlik hakkında sıkça sorulan sorular ve askeri terimler sözlüğü gibi bölümleri de içeriyor. Sitenin Türk askerinin en geniş başvuru kaynaklarından biri haline gelmesi hedefleniyor.

Aynı zamanda, siteye üye olan askerler, birbirleriyle fikir paylaşımında bulunmaları, fotoğraflarını ve yazılarını yakınları ile paylaşabilmeleri için kendilerine özel bir sayfaya sahip olabiliyor. Öte yandan, askerlerin izinleri sırasında keyifli vakit geçirmeleri için sitede çeşitli oyunlar da yer alıyor. Bir Türk askerinin kışladaki bir gününü simüle eden ilk 3 boyutlu (3D)  oyun olma özelliğini taşıyan oyun ise çok yakın bir zamanda internet sitesinde askerlerin kullanımına sunulacak.

Bunun yanı sıra internet sitesinde, asker yolu gözleyen yakınlara yönelik gün sayan ‘hasretmatik’ ve ‘şafaksayar’ gibi uygulamalar da bulunuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title