Haberler

Türk Polis Teşkilatının Kuruluşunun 163. Yıldönümü

Türk Polis Teşkilatının 163. Kuruluş Yıldönümü Nedeni ile İl Emniyet Müdürlüğü Personeli, Vali Kayhan Kavas’ı Makamında Ziyaret Etti.

Türk Polis Teşkilatının 163. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile İl Emniyet Müdürlüğü personeli, Vali Kayhan Kavas’ı makamında ziyaret etti.

İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin, İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Haydar Şahin, Recep Bektaş ve İl Emniyet Müdürlüğünde görevli polisleri toplantı salonunda kabul eden Vali Kayhan Kavas, vatandaşların can ve mal güvenliği için emniyet teşkilatının fedakarca görev yaptığını ifade etti. Kentin huzur ve güvenliğinin polisin özverili çalışmalarından dolayı tam olarak sağlandığını belirten Kavas, Türk Polis Teşkilatının 163. Kuruluş Yıldönümü nedeni ile ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Polis, ülkemizde can mal güvenliğimizi sağlayan huzuru temin eden en önemli güvenlik kuruluşlarımızdan bir tanesidir. İlimizde de huzur ve güvenin sağlanması tamdır. Uşak’ın güvenliğini sağlamak için fedakarca görev yapan, bekçisinden İl Emniyet Müdürüne kadar, bütün sıralı amirlerinin, bu önemli gününü kutluyorum” dedi.

İl Emniyet Müdürü Cafer Şahin ise vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak yardımcı olmak için özverili bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. Şahin, Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 163. yıl dönümü nedeniyle gün boyu çeşitli ziyaretlerde bulunacaklarını da söyledi.

(KY) 09.04.2008 15:07 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title