Haberler

Türk Oteli Bomonti Almanya'de En İyi 25 Otel Arasında

Taner Tüzün / Nürnberg, 12 Kasım ( DHA ) - Bir buçuk yıldır Nürnberg'in Oberasbach kasabasında faaliyet gösteren' Türk işadamı Murat Baydemir'in sahip olduğu Hotel Bomonti' bir yıl içerisinde Almanya'da 55.000 otel arasında en iyi 25 otel arasına girmeyi başardı.

Taner Tüzün / Nürnberg, 12 Kasım ( DHA ) - Bir buçuk yıldır Nürnberg'in Oberasbach kasabasında faaliyet gösteren' Türk işadamı Murat Baydemir'in sahip olduğu Hotel Bomonti' bir yıl içerisinde Almanya'da 55.000 otel arasında en iyi 25 otel arasına girmeyi başardı. Tüm uluslararası otel değerlendirme sitelerinde 51 odalı dört yıldızlı butik otel konaklayan müşteriler arasında büyük memnuniyet yaşatıyor. Baydemir Group tarafından dizayn ve inşaa edilen otelin yıllık doluluk oranı sektör ortalamasının çok üstünde.

Otelde verilen bir gala yemeği ile bu başarı kutlandı. Kutlamaya bölgenin saygın isimleri katıldı.Kutlamada açılış konusması yapan Murat Baydemir, otelin başarısında emeği geçen herkese, ama öncelikle otelin direktörü Murat Erdoğan yönetimi altında görev yapan ekibine teşekkkür etti. Bölgeden aldığı desteği, yine bölgeye yatırım yaparak ödediğinin altını çizdi. Dünyaca ünlü şirketler -Playmobil ve Carrera'nın partner oteli olduğunu belirterek, Kazan-Kazan-Modeli'ne önem verdiklerini açıkladı. Karşılayamadıkları talepten dolayı pek yakında bölgede ikinci bir otel açacaklarını belirtti.

Kutlamada konuşma yapan Fürth valisi Matthias Diessl, otelin ilk dört yıldızlı tesis olarak bölgeye büyük bir katmadeğer sağladığının altını çizdi. Otelin komşusu Playmobil Funpark eğlence parkını yılda 800.000 ziyaretci çekerek rekor kırdığını, yine bölgede bulunan yüzme cenneti Palm Beaach'in de yılda 950.000 ziyaretci ağırladığını belirtti. Oberasbach belediye başkani bayan Birgit Huber, otelin kasaba icin büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Oberasbach, Otel Bomonti sayesinde dünyaya açılyor, tüm dünyadan insanları kasabamızda ağırlamaktan gurur duyuyoruz dedi. Bavyera milletvekili Arif Taşdelen de bu başarıdan gurur duyduğunu belirterek, göçmenlerin Almanya'ya nasıl katkı sağladığının en güzel örneğinde bulunuyoruz dedi. Yakında Bavyera Meclisi'nin uyum komisyonu toplantısını burada gerçekleştirerek, tüm vekillere uyumu yerinde göstermek istediğini belirtti. Bavyera vekili Barbara Guttenberger de yaptığı konuşmada Fürth bölgesi için otelin büyük bir kazanç olduğunu dile getirerek, bölgenin en anlamlı kutlaması bu gece burada yapılıyor dedi.

Son olarak konuşma yapan dünyaca ünlü oyuncak markası Carrera'nın Avusturyalı sahibi Andreas Stadlbauer, otelin başarı öyküsünü gördükten sonra, otelin hemen yanına küçük ve büyüklerin doyasıya eğleneceği bir Carrera World dünyası kurduk. Nürnberg'in dünyanın oyuncak merkezi olması bu kararımızı etkiledi. Kendisinin de bölgede olduğu zaman konakladığı ilk adres olarak seçtiği Otel Bomonti'nin konforunu övdü. İşadamı olarak dünyada birçok otelde konakladığını, ama Bomonti gibi bir otelin nadir olduğunu söyledi.

Bölgenin tanınmış ahçısı Cenk Aksu'nun hazırladıği kutlama yemeğinden sonra davetlileri Andreas Stadlbauer Carrera dünyasında verdiği bir resepsiyona davet etti. Müzik eşliğinde misafirler sabah saatlerine kadar doyasıya eğlendiler.

Türk davetliler arasında Nürnberg konsolosu Murat Başer, konsolosluk görevlisi Adem Kuru,Ziraat Bank Almanya genel müdürü Ayten Türkmen, Ziraat Bank pazarlama müdürü Seda Önem, Ziraat Bank Nürnberg müdürü Şenbahar İljazı, Türk Hava Yolları Nürnberg müdürü Dr. Osman Hasırcı, Metro Nürnberg müdürü Hakan Gözen, avukat Emre Hızlı, doktorlar Ali Aydın ve Nurcan Demirci-Aydın, işadamları Suat Zal ve İbrahim Gün ile otelin başarısında büyük emeği geçen pazarlama uzmanı Bülent Bayraktar vardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bavyera Almanya Fürth Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title