Haberler

Türk cazının ustalarından Güvercinada'da unutulmaz konser

Güncelleme:

- Türk cazının ustalarından Güvercinada'da unutulmaz konser Kuşadası'nın simgesi Güvercinada, ulusal ve uluslararası festivallerde Türkiye'yi temsil eden sevilen caz sanatçıları Meltem Ege ve Önder Focan'ı ağırladı.

- Türk cazının ustalarından Güvercinada'da unutulmaz konser

AYDIN - Kuşadası'nın simgesi Güvercinada, ulusal ve uluslararası festivallerde Türkiye'yi temsil eden sevilen caz sanatçıları Meltem Ege ve Önder Focan'ı ağırladı. UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'nde yer alan Güvercinada Kalesi'nin eşsiz manzarasında gerçekleşen Meltem Ege, Önder Focan&Friends grubunun "A jazz night" ismini taşıyan konseri sanatseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konser bitiminde Önder Focan'ın 66'ıncı yaş günü sahnede doğum günü pastası kesilerek kutlandı.

Kuşadası Belediyesi ile Kuşadası Altın Güvercin Kültür Sanat ve Tanıtım Vakfı iş birliğinde düzenlenen Güvercinada Dinletileri devam ediyor. Kuşada'lı sanatseverleri, birbirinden kaliteli ve seçkin sanatçılarla buluşturan Güvercinada Dinletileri'nin son konukları Türk caz müziğinin en önemli isimlerinden gitarist Önder Focan ile Türkiye'nin önemli caz vokallerinden Meltem Ege oldu. Uzun yıllardır Türk caz müziğine büyük emek vermiş, ulusal ve uluslararası pek çok önemli festivale katılarak Türkiye'yi temsil etmiş Meltem Ege, Önder Focan ve arkadaşlarının Güvercinada'nın etkileyici atmosferinde sergiledikleri muhteşem performans sanatseverleri adeta büyüledi.

66'ncı yaşını sahnede kutladı

Konserde izleyenleri gitarı ile coşturan ünlü caz müzisyeni Önder Focan ve güçlü sesi ile kulakların pasını silen Meltem Ege'ye trompette Şenova Ulker, davulda Burak Cihangirli ve basta Enver Muhammedi eşlik etti. Cazseverlerin ayakta alkışladığı konserin bitiminde Önder Focan'ın 66'ncı yaş günü sahnede doğum günü pastası kesilerek kutlandı.

"Kentimize renk kattınız"

Konseri Güvercinada'yı dolduran sanatseverlerle birlikte izleyen KUSAV Başkanı Levent Köylü, Kuşadası'nı kaliteli kültür ve sanat etkinliklerinin adresi haline getirmek için çalıştıklarını belirterek, "Kuşadası Belediyesi ile iş birliği içerisinde yaz günlerini sanatla renklendirmek ve hem Kuşada'lı sanatseverlerimize hem de ziyaretçilerimize unutulmaz anlat yaşatmak istiyoruz. Bu kapsamda Kuşadası'nda ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğumuz Türk caz müziğinin değerli isimleri Meltem Ege, Önder Focan ve arkadaşlarına sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Enerjileri, performansları ve eşsiz yorumları kentimize ve gecemize büyük renk kattılar" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Önder Focan Ege Haberler

Bakmadan Geçme

GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 25 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI NİSAN 2024: Faiz kararı CANLI YAYIN! MB faiz oranı yüzde kaç oldu? Konyaspor Başkanı Fenerbahçe ile ilgili ne söyledi? Fenerbahçelileri kızdıracak sözler! DİLAN POLAT ÇIKTI MI? Dilan Polat, tahliye edildi mi? Dilan Polat aylık kazancı ne? SON DAKİKA: Merkez Bankası faiz kararı ne oldu? MB Faiz oranı açıklandı mı? Merkez Bankası faizi sabit tutarsa altın ne olur? Faiz sabit kalırsa altın düşer mi, yükselir mi? SON DAKİKA: PPK kararı ne? PPK kararı ne oldu? Merkez Bankası faiz kararı sonrası açıklama geldi mi? FAİZ SABİT KALIRSA DOLAR NE OLUR? Merkez Bankası Nisan ayı faizi sabit tuttu; Peki dolar ne olacak? Faiz sabit kalırsa ne olur? MB Nisan ayı faizi sabit mi bıraktı? SON DAKİKA: Faiz artarsa altın ne olur? #129689 Merkez Bankası faiz kararı kuru etkiler mi? Altın ne olur? MERKEZ BANKASI FAİZ KARARI AÇIKLANDI! Nisan ayı faiz oranı ne oldu? Faiz arttı mı? FAİZ KARARI AÇIKLANDI MI SON DAKİKA! TCMB faiz kararında son durum ne? Faiz kararı ne oldu? Reynmen Renklensin şarkı sözleri | Reynmen'in yeni şarkısı ne? Yeterince düşmanım var benim şarkısının adı ne? Merkez Bankası faizi ne zaman açıklayacak? Merkez Bankası faiz kararını saat kaçta açıklayacak? Green Card ne zaman açıklanacak? Green Card sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2024 sonuçları nereden, nasıl öğrenilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title