Haberler

Turgut Özal Tıp Merkezi'ne Sözleşmeli Personel Alınacak

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne Kamu Personel Seçme Sınavı'na Göre Sözleşmeli Personel Alınacağı Bildirildi.

Malatya İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'ne Kamu Personel Seçme Sınavı'na göre sözleşmeli personel alınacağı bildirildi.

İnönü Üniversitesi Rektörlüğü'nden yapılan açıklamada, "Turgut Özal Tıp Merkezi'nde görevlendirmek üzere sözleşmeli personel istihdam edilecektir. 2004 ve 2006 yıllarına ait KPSS (B) grubu puan sırasına konulmak kaydı ile alım yapılacak olan hemşire, ebe, sağlık memuru ve sağlık teknikeri (Odyometrist) unvanı için boş bulunan sözleşmeli personel pozisyonuna başvuran adayların yerleştirmesi KPSS B puan başarı sırasına göre yapılacaktır" denildi.

Başvuruların 4 Nisan 2008 tarihine kadar Turgut Özal Tıp Merkezi İnsan Kaynakları Birimine yapılması gerektiği belirtilen açıklamada, 11 hemşire ve ebe, 1 sağlık teknikeri alınacağı kaydedildi.

(BK-OÇ-Y) 24.03.2008 13:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title