Haberler

Tüm Yozgat bu olayla çalkalanıyor! İşte şehirde kaydedilen esrarengiz görüntü

Güncelleme:

Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde bir vatandaş tarafından kaydedilen görüntüler büyük yankı uyandırdı. Söz konusu görüntülerde tanımlanamayan ve şeffaf bir cismin yolda ilerlediği anlar yer alıyor.

TikTok üzerinden paylaşılan video, günün en çok konuşulanları arasına girdi. Cacan.avci66 isimli kullanıcı, Yozgat'ın Sarıkaya ilçesinde çekildiği belirtilen görüntüyü kendi hesabından paylaştı. Görüntüler kısa süre içerisinde çok sayıda görüntülenme aldı.

TANIMLANAMAYAN CİSİM

Söz konusu görüntülerde bir yol, prefabrik bir ev ve araç yer alıyor. Ancak görüntülerde dikkat çeken nokta bunlar değil. Videoda yol kenarında ilerleyen ve zaman zaman görünüp zaman zaman kaybolan bir cisim belli oluyor.

KARŞIDAN GELENE DİKKAT

Videoda dikkat çeken bir diğer detay ise karşıdan gelen kişi. Hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eden adamın, karşısından gelen cismi de görmediği açıkça belli oluyor. Görüntüler kısa süre içerisinde sosyal medyada ve Yozgat'ta en çok konuşulanlar arasına girdi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sosyal Medya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (11)

Nihavend:

Gerçek veya doğru ruha photoshop yapamamislar?? Allah bu dünyayi bazi kullarinin hatrina döndürüyor lakin görebilne

38
9
yanıtYanıtla
tuncay:

allahın döndürdügü bir halt gegil onun ne işi var

yanıt0
yanıt2
ERKAN :

telefonda şeffaf cisim görünüyor yolda karşısından gelen adam ve araba görmüyor

40
7
yanıtYanıtla
Adem birinci:

Bu kasım dede! Zaten hep ne yapar eder geri dönerim derdi :)))

41
6
yanıtYanıtla
alperenlive:

Tiktok için özel hazırlanmış video hilesi.. Dijital kameralar ile ruhsal varlıklar gözlemlenebilseydi şehir içindeki mobeselere neler takılırdı neler..

25
2
yanıtYanıtla
username:

Kör Diyen Şoptur.

10
9
yanıtYanıtla
ekrem celebi :

yanındakıler nden gormuyor dıyenler.gormemesı normaldır odaklanma ve sofor yola odaklanır yanındakı adam kafasında baska plan vardır dalgındır veya herhangı bır nedende goremeyebılırler..bu olay vardır veya yoktur ama su gercek dunya yalnız degıl ozellıklle pandemıden sonra ben bu tur seylerı pandemıden once cok gordum helekı gece 3 de bıle gordum dunyada yalnızıs sananlar ve dusunenlere ınanamıyorum..ben ve arkadaslarım esrarengız bırıylen tanıstık askerdeyken güneştekı hayatttan bahsedtı

5
5
yanıtYanıtla
rıza cem yüzgeç:

Karanlık Güçler dolaşıyor, anaokulu inşaatında o kadar derine inmeyeceklerdi

5
2
yanıtYanıtla
Asgari Ücretli :

Peki soru şu ! Bu görüntüyü çeken ne hikmetse herhalde ayan olu ve şöyle bir ses duydu ! ! ! Ey İnsan Telefonunu al ve pencere kenarına geç az sonra duvardan bir gölge geçecek ! ! !

6
0
yanıtYanıtla
Kaan Korkmaz:

Gece gece izledim müzikten korktum yapmayın böyle :)))

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title