Haberler

Portekizli Yatırımcıyla Evlenen Tülin Şahin Kimdir?

Güncelleme:

Eski eşi Mehmet Özer'den boşanmasıyla gündeme gelen Tülin Şahin Portekiz'de sessiz sedasız evlendi. Portekizli bir yatırımcıyla dünya evine giren eski manken Tülin Şahin kimdir?

Mehmet Özer ile uzun süreli evliliğinin ardından Portekiz'de, bir yatırımcı ile sessiz sedasız dünya evine giren Tülin Şahin'in kim olduğu merak konusu oldu. Peki, Tülin Şahin nereli ve kaç yaşında?

Tülin Şahin Kimdir?Tülin Şahin ile eşi Pedro De Noronha

TÜLİN ŞAHİN KİMDİR?

Eski manken Şahin, 1980 yılında Danimarka'nın Odense şehrinde dünyaya geldi. Aslen Sivaslı olan Tülin Şahin, bir alışveriş merkezinde keşfedilerek, profesyonel mankenlik için 1998 yılında Paris'e gitti. Bir markanın işi için Türkiye'ye döndü.

Tülin Şahin Kimdir?

ACUN FİRARDA'DA SUNUCULUK YAPTI

Tülin Şahin ayrıca TV sunuculuğu da yapmaktadır. İlk olarak Acun Firarda programı ile sunuculuğa adım attı ve ardından çeşitli TV programlarında, özellikle kadın ve moda üzerine yayınlanan programlarda sunuculuk yaptı.

Tülin Şahin Kimdir?

12 YILLIK EVLİLİĞİNİ NOKTALADI

Başarılı model Şahin, Mehmet Özer ile 2017'nin Mayıs ayında 12 yıllık evliliklerini sonlandırdı. Yaklaşık 9 aydır birlikte olduğu Portekizli iş adamı Pedro De Noronha'yla Portekiz'de evlendi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tülin Şahin Mehmet Özer Portekiz Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title