Haberler

Tuğçe Kazaz'dan CHP'ye Büyük İtham: CHP, Halkı Korkutmuş Bir Tarikattır

Güncelleme:

Sosyal medyadan yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Tuğçe Kazaz, 24 Haziran seçiminin ardından yine çok konuşulacak bir tweet attı. Kazaz, "CHP, halkı korkutmuş bir tarikattır" dedi.

Sosyal medya'dan yaptığı açıklamalarla gündeme gelen Tuğçe Kazaz'dan 24 Haziran seçiminin ardından yine çok konuşulacak bir tweet attı. Kazaz, "CHP, halkı korkutmuş bir tarikattır" dedi.

"CHP ÇOK GELENEKÇİ BİR TARİKATTIR"

Gerek sosyal medyadan gerek çıktığı programlarda yaptığı açıklamalarla çok konuşulan Tuğçe Kazaz, yine bu açıklamalarından birine imza attı. Kaza soyal medya hesabından "CHP bir parti değil zamanında halkın büyük bir kesimini korkutmuş veya incitmiş çok gelenekçi bir tarikattır. Bu tarikatın kapısını da ilk defa Muharrem İnce halkın bir kesimine açmıştır. Şayet tarikat şeyhi Kılıçdaroğlu bırakırsa İnce o kapıyı tüm halka açmak için zorlayacaktır" dedi.

Tuğçe Kazaz'dan CHP'ye Büyük İtham: CHP Halkı Korkutmuş Bir Tarikattır

Tuğçe Kazaz'dan CHP'ye Büyük İtham: CHP Halkı Korkutmuş Bir Tarikattır

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Sosyal Medya Tuğçe Kazaz Magazin Güncel Haberler

500

Yorumlar (79)

GERÇEK GALATASARAYLI:

Üstad NECİP FAZIL KISAKÜREĞİN bir sözünü hatırlattı: Chp bir parti değil. Türk''e dinini, dilini, ve özünü kaybettirmeye memur, bir katliam müessesesidir.

18
5
yanıtYanıtla
X5:

Nasıl beceriyorsunuz böylesine çamur atmayı ? Tabi yaaa . içiniz çamur . Bak seni seni silahınla vurayım . Basit insanlar hep ilgi görür . Kaliteli kişiler hep yalnızdır . UCUZ MALIN ALICISI ÇOKTUR . . . . . . . Necip Fazıl. . . . . . . Yazarken beş defa düşün .

yanıt1
yanıt1
GERÇEK GALATASARAYLI:

NUMBİA, BEN ÖZ VE ÖZ HALİS MUHLİS TÜRKOĞLU TÜRKÜM, , DİNİM DE İSLAMDIR ÇOK ŞÜKÜR. . . SİZİN GİBİ KENDİ MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNİ KAYBETMİŞ BİRİSİ DEĞİLİM. . . BEN NE AMERİKA NE DE AVRUPA AŞIĞIYIM. . .

yanıt1
yanıt1
GERÇEK GALATASARAYLI:

SİZE GÖRE BİRA İÇMEK, MİNİ ETMEK GİYMEK, ÇEŞİTLİ SAPKINLIKLAR ÇAĞDAŞLIK, , , BANA GÖRE İSE İLİM, TEKNOLOJİ ÇAĞDAŞLIKTIR. . . . SİZ BATIDAN TEKNOLOJİ VE İLİMİ ALMAK İSTEMİYORSUNUZ, İŞİNİZE YARADIĞI İÇİN YAŞAM TARZINI BENİMSİYORSUNUZ!!!AMA ONU DA BECEREMİYORSUNUZ, , ÇOK KOMİK OLUYORSUNUZ. . . BATI KEBAP, SARMA, FASULYE, YAHNİ YEMEZ :)))

yanıt1
yanıt1
GERÇEK GALATASARAYLI:

NUMBİA, CAHİLLİĞİNİ BELLİ EDİYORSUN, , MÜSLÜMANLARIN BİLİME KATKISI YOKMUŞ DİYORSUN, , BİLMİYORSAN BARİ İFTİRA ATMA, , , TIP ÖĞRENCİLERİ ÜNİVERSİTEYE BAŞLADIĞINDA İLK OLARAK İBNİ SİNA YADA DİĞER İSMİYLE AVİÇENAYI OKUYORLAR, MATEMATİKTE KULLANILAN SAYILAR ARAPÇADIR, MATEMATİK CEBİRSİZ VE GEOMETRİSİZ OLMAZ, İKİSİNİ DE BULAN MÜSLÜMANLARDIR. . . ASTROLOJİ, TIP, MATEMATİK VE BİRÇOK BİLİM DALINDA MÜSLÜMAN İLİM ADAMLARININ KATKISI BÜYÜKTÜR. . . SEN ATATÜRK İLKE VE İNKİLAPLARINDAN BAŞKA BİŞEY BİLMEDİĞİN İÇİN KUSURA BAKMAM

yanıt1
yanıt0
X5:

GERÇEK GALATASARAYLI arkadaşım . Aranıza girmek istemiyordum ama dayanamadım . Sizi aşağılamak gibi bir düşüncem yok öncelikle söyleyeyim . Siz ve sizin gibiler hep geçmişte kalıp bir türlü kendilerini bu tarafa atamıyorlar . Tamam , eskiden gayet iyiymişler ne olmuşta ora da kalmışız . Adamlar uzaya gidiyor biz hala kabuk kısmını yapıp , motorunu dışarıdan aldığımız pırpır (İha) larla övünüyor ve buna jet diyoruz . İrtibat kurduğumuz şu bilgi sayar , yediğimiz gıda tohumları dahi dışardan

yanıt1
yanıt0
GERÇEK GALATASARAYLI:

X5 KARDEŞİM, , , İSTER SAĞCI OLSUN İSTER SOLCU, HEPİMİZ AYNI HATAYA DÜŞÜYORUZ. . . RAHMETLİ MUHSİN YAZICIOĞLUNUN BİR SÖZÜNÜ HEP UNUTUYORUZ:ARAP KÜLTÜRÜNÜ İSLAMİYET SANMAKLA, AVRUPA KÜLTÜRÜNÜ MEDENİYET SANMAK, AYNI HATADIR.

yanıt1
yanıt0
MERVAN:

Beyin Yerine Saman çöpü var bunu Kafasında

9
6
yanıtYanıtla
Anap:

Hatun haklı

6
8
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

tuğçe kazaz giydiği markaları saymak yerine siyaset yapınca böyle oluyor :D

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 79 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title