Haberler

Tuğba Özay: Vatan, Sapkın Bir İnsanın Kurbanı Oldu

Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı.

Pazar gecesi Beşiktaş'taki 5 yıldızlı bir otel odasında eski manken Filiz Aker tarafından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye katılan eski manken Tuğba Özay, Vatan Şaşmaz'ı öldüren Filiz Aker için sapkın ifadesinde bulundu. İstanbul Beşiktaş'taki lüks bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye birçok ünlü isim katılırken eski manken Tuğba Özay, "Vatan sapkın bir insanın kurbanı oldu, başka hiçbir açıklaması yok" dedi.

"VATAN, SAPKIN BİR İNSANIN KURBANI OLDU"

Vatan Şaşmaz'ı sapkın birinin kurban ettiğini dile getiren eski manken Tuğba Özay, "Çok üzgünüm, hepimiz çok sarsıldık. 3 gün öncesinde beraberdik. Eskileri yad ettik, baba olmak istediğini söyledi. Bana da dedi ki 'Tuğba 43 yaşındayım 60 yaşıma geldiğimde çocuğum ergen olacak, sen de elini çabuk tut' dedi. Vatan bu camiada değerleriyle yaşayan, yozlaşmamış, dejenere olmamış, saygın çok değerli bir insandı. Benim kanıma dokunuyor kardeşimin arkasından aslı astarı olmayan acımasızca sözler. Vatan öyle bir insan değil, Filiz Aker'in yeğeni Dora açıklama yaptı. Vatan sapkın bir insanın kurbanı oldu, başka hiçbir açıklaması yok" dedi.

SANAT VE SİNEMA DÜNYASINDAN ÜNLÜLER DE CENAZEDE

Vatan Şaşmaz'ın hayatını kaybetmesinin ardından çıkan haberlere tepki gösteren Ömür Gedik, "Vatan ile sürekli 'insanlara, hayvanlara nasıl yardım edebiliriz' diye iyilik konuşurduk. Bazı insanların kalbinin güzelliği yüzüne yansır, o da öyle bir insandı. Ben bunları hiç hak ettiğini düşünmüyorum. Arkasından çıkan kötü niyetli haberlere de çok üzülüyorum" diye konuştu.

Cenazeye katılan ünlü şarkıcı Mustafa Ceceli, "En son 12 Haziran'da görüştük, çok fazla etkinlikte bir arada oluyorduk. İnanmakta güçlük çekiyorum hala. Çok hoşsohbet cana yakın biriydi, ahbaplığımız eskiye dayanır. Hepimizin başı sağolsun Allah rahmet eylesin" diye konuştu.

Vatan Şaşmaz'ın herkesin sevdiği biri olduğunu dile getiren oyuncu Saruhan Hünel ise "Söyleyecek çok şey yok, çok üzgünüz. Herkesi şok edecek bir durum oluştu. Kıymet verdiğimiz biriydi, yazılanlardan da görüyorsunuz herkesin sevdiği saydığı benim de dertleştiğim bir dostumdu. Allah'tan rahmet diliyorum" ifadelerine yer verdi.

(İHA)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Vatan Şaşmaz Tuğba Özay İstanbul Beşiktaş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title