Haberler

Tuğba Ekinci: Komşum Taciz Ediyor, Devlet Beni Korumuyor

Güncelleme:

Komşusunun kendisini küfür ederek taciz ettiğini iddia eden Ekinci, şikayetçi olarak koruma talep etti. Ekinci'nin karakoldaki bu görüntüleri de internete düştü.

Geçtiğimiz günlerde komşusuyla yaşadığı sorunlar nedeniyle karakolluk olan ünlü sanatçı Tuğba Ekinci, dün akşam yeniden soluğu karakolda aldı. Komşusunun kendisini küfür ederek taciz ettiğini iddia eden Ekinci, şikayetçi olarak koruma talep etti.

DAHA ÖNCE DE KARAKOLLUK OLMUŞTU

Ünlü sanatçı Tuğba Ekinci, geçtiğimiz günlerde Şişli'de bulunan evinde yüksek sesle müzik dinlediği gerekçesiyle komşusu tarafından karakolluk olmuştu. Komşusuyla başı dertte olan Ekinci, bu sefer küfürleşme iddiası yüzünden karakolluk oldu. Ekinci, komşusunun kendisini sürekli küfür ederek taciz ettiği iddiasıyla koruma talep etmek üzere Beşiktaş Emniyet Müdürlüğü'ne geldi.

KOMŞUSUYLA BAŞI DERTTE

Tuba Ekinci, komşusuyla uzun süredir sorunları olduğunu belirterek, "Bizim bu komşuyla uzun zamandır sorunumuz var. Artık komşumuzun küfürlerinden rahatsız olduk ve bugünde şikayete geldik. Ben tek başıma yaşadığım için bıktım. Geçen gün de aynı mevzudan buraya geldim. Böyle bir şey yok yani kendisi de buraya yirmi kişi toplamış ben topladığı kişilerden bir tanesine diyorum sen erkeksen beni anlarsın diyorum. Ben bir kere küfür ettiysem sabah olmasın en son artık beni deli etmişlerdir. Küfür ağzımdan bir iki kere çıkmıştır. Artık benim etrafımdaki insanlar da bu durumdan rahatsız olmaya başladı" dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Tuğba Ekinci Tuba Ekinci Şişli Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500

Yorumlar (88)

kırıtık:

PARASI BİTMİŞTİR KESİN HABER OLSUNDA PARACIK GELSİN HABER CIKSIN DERDI KESIN

19
1
yanıtYanıtla
ünsüz:

ünlü olmak bu kadar basit işde zevkine göre müzüik dinle adamı çıldırt sonaada taciz de tuğba hanım tacizin ne olduğunu bilmiyor onun için her yer

yanıt2
yanıt0
edepMobil-ANDROID:

girdim ilim meclisine eyledim kıldım talep dediler ilim geride kaldı illa edep illa edep... ( yunus emre )

17
1
yanıtYanıtla
kimsenMobil-ANDROID:

SENDE ADÂM GIBİ GİYII ZATEÑ BÀKŞINLÂR DIYEN OFANİZI BURANAZI AÇIYONUZ ALLH?AN KORKUN

3
14
yanıtYanıtla
nefise ışık:

bence komsuya koruma vermeliler senin şerrinden korunması için

17
0
yanıtYanıtla
dokunmaciMobil-ANDROID:

böyle pozlar ver sonra taciz ediliyoruz diyorlar

13
3
yanıtYanıtla
Turk beyMobil-IOS:

Kaşintısı var ne yapsın

15
0
yanıtYanıtla
mustafa:

koruma verilmesi için can güvenliğinin son safhada olması lazım. o kadar parası var tutsun bi koruma. devletin memuru bedava ya kullanmak istiyorlar.

15
0
yanıtYanıtla
lagaluga:

abi verdiği poza bak dediği lafa bak. açsaydın daha çok da millet görseydi. ondan sonra devlet beni korumuyor. önce sen kendi iffetini koru gerisi gelir zaten

13
2
yanıtYanıtla
aytugm@m.m:

cok dogru yorum yapmissin aynen oqle

yanıt1
yanıt1
Tüm 88 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title