Haberler

Tuğba Ekinci'den Olay Yaratan Açıklama!

Güncelleme:

Yasemin Bozkurt'un sunduğu Hayatın Penceresinden programına konuk olan Tuğba Ekinci, öz annesi arayan genç kıza söylediği sözlerle canlı yayına damgasını vurdu!

9 yaşında ailesinin öz ailesi olmadığını öğrenen Zeynep, öz annesini bulmak istediğini yıllar geçse de alışamadığını söyleyince, ünlü şarkıcı tarafından ağır eleştirildi. Tuğba Ekinci'nin sözleri karşısında Zeynep gözyaşlarına boğuldu. Programın sunucusu Yasemin Bozkurt'un araya girmesiyle stüdyoda tansiyon iyice yükseldi.

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci doğruları söylediğinin altını çizerek 'ben yetimhaneden çocuk almam sonu böyle oluyor' dedi.

ÜNLÜ ŞARKICI İSMAİL YK GENÇ BİR KIZIN HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRME SÖZÜNÜ VERDİ…

Hayatın Penceresinden programına bağlanan ünlü şarkıcı İsmail YK yüzleri güldürdü.

En büyük hayali İsmail YK ile konuşmak ve görüşmek olan Dilruba'nın yıllardır hayalini kurduğu o an canlı yayında gerçekleşti ve İsmail YK ile konuştu. En yakın zamanda stüdyoya geleceğini söyleyen ünlü şarkıcı çocukluğundan beri hayranı olan Dilruba'yı klibinde oynatacağının sözünü de verdi.

YILDIZ TİLBE HAKKINDAKİ İDDİALARA ALİ EŞİTMEZ'DEN CEVAP!

Programa konuk olan Ali Eşitmez Yıldız Tilbe hakkındaki iddialara cevap verdi!

İlk kez konuşan Eşitmez aralarındaki aşk dedikodularının yalan olduğunu, o dönemlerde çok iyi dost, çok iyi arkadaş olduklarını anlattı. İşitmez, Yıldız Tilbe'nin intihar iddialarından sonra yaptığı ilk açıklamada ise 'Ali Eşitmez kimdir? Ben tanımam sadece bir albümde fotoğrafımı çekti' sözlerine çok kızdığını ve üzüldüğünü söyledi.

Ayrıca Ali Eşitmez hakkında çıkan haberlerin doğru olmadığını asla 'Vatan Şaşmaz gibi olmaktan korkuyorum' diye bir açıklama yapmadığını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yasemin Bozkurt Yıldız Tilbe Tuğba Ekinci Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title