Haberler

Tuğba Ekinci'den, Altın Kelebek Ödülleri Törenine Mehmet Ali Erbil Tepkisi!

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Tuğba Ekinci, Mehmet Ali Erbil'e 45. Altın Kelebek Ödülleri töreninde vefa gösterilmemesine sosyal medya hesabından büyük tepki gösterdi.

Evinde geçirdiği kaza sonucu uzun zamandır yoğun bakımda olan Mehmet Ali Erbil'in 45. Altın Kelebek Ödülleri töreninde vefa gösterilmemesine Tuğba Ekinci büyük tepki gösterdi.

"YILLARCA PARA KAZANDIRDI"

Sosyal medya hesabından 45. Altın Kelebek Ödülleri töreni hakkında açıklamalarda bulanan Tuğba Ekinci, "Yıllarca Hürriyet grubuna Kanal D ye Çarkıfelek ile hayat verdi, para kazandırdı. Kelebek ödül töreninde bir portre resmi çıkmadı. Kimsede onu hatırlatmadı benim ülkemde neden insanları kaybettiğimizde degeri biliniyor, üstünden prim yapılıyor, binlerce hayranı iyileşmesini bekliyor ve ailesi tabiki! Kimseyi suçlamak istemiyorum böylesine Kanal D için büyük bir değerin gözden kaçdığını düşünmek istiyorum. Keşke ben söyleseydim yöneticilere galiba Tarkan gelmedi bu sene diye üzüntüden düşünemediler. Ah benim kaygan zeminli yalan dolan sanat camiam hepinize aferim.(vefa)" ifadelerini kullandı.

Tuğba Ekinci'den Altın Kelebek Ödülleri Törenine Mehmet Ali Erbil Tepkisi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Altın Kelebek Ödülleri Mehmet Ali Erbil Sosyal Medya Tuğba Ekinci Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (34)

BİRSEN:

neyine vefa göstereceklerdi pardonda insanlarla alay ettiği içinmi yoksa çok küfürbaz olduğu içinmi aaa yok hiç bir faydası olmadığı için sen bir kendine bak entresan insan nasıl bir kadınsın anlamıyorum hepinizden tiksiniyorum

9
7
yanıtYanıtla
hadi ordan:

sen delirmişsin birsen o yüzden olsa gerek. şovmenlik budur beğenmiyorsan beğenmiyorum dersin, çamur atmak ne demek? eski komedyenler şovmenler şiir okuyarak mı eğlendiriyorlardı sanıyorsun nedir? tiksindirici olan sensin birsen, al berbat fikirlerini mahallene anlat buraları kirletme

yanıt4
yanıt5
BİRSEN:

beğenmediğim için zaten tiksindiğimi dile getirdim burası herkese açık bir alan fikirlerimi dile getirmem seni rahatsız etmesin çamur atmıyorum ortada olan neyse onu söylüyorum not:tam bir mahalle havasıyla konuşan inan ki sensin fikirlerini orada kendin beyan edebilirsin şimdi hadi burdan :))

yanıt2
yanıt1
DOĞRU:

doğru birsen bunlar edep ardan anlamaz nerede pislik var onu sever başımıza taç ederler bunlara laf anlatamazsın

yanıt3
yanıt1
BANU:

bence de vefa gösterilecek bir yanını bulamadım

yanıt5
yanıt1
İBO:

bu güzel ülkemde ne sanatçılar var vefa gösterilecek buna mı kaldı ayrıca bir söyleyene de bakın laf mı diye kendi ne fayda sağladı neyi başarmış orasını burasını açmak dışında

yanıt4
yanıt0
Ankara:

Bu kendini sanatçı sanan vatandaş;topluma kötü örnek olan sadece eğitimsiz cahil kesimin izlediği öz akrabaları tarafından nefretle kınanan dengine vefa gibi zor hakedilen bir olguyu yapıştıramayarak rant elde etmenin yollarını arıyor.ikisininde birbiründen farkı yok!!!

10
6
yanıtYanıtla
Endişe:

Özenti memleket olmaktan ne zaman kurtulursak, bu sorunun cevabını o zaman alırsın. Ayrıca dinsel kavramlar, Ata yadigarı değerler, tarihsel gerçek ve değerler ne zaman hatırlanırsa ki bu artık çok zor, o zaman bu soruların yanıtını alırsın. Mesela sen Tuğba Ekinci, gündem olmaya çalışmak için duygu sömürüsü yapmak yerine ve işinle anılmak yerine vücudun ile haber olmayı ne zaman bir tarafa bırakırsan, işte o zaman sorularına cevap alırsın. Genel olarak toplumu suçlamak yerine bir tarihte göz gezdir bak biz ne zorluklarla bu ülkeyi kazandık ve sen kimler sayesinde böyle rahat nefes alıp yorum yapabiliyorsun. Herkes kapısının önünde ki pisliği temizlemeli önce. Değil mi?

15
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

KEŞKE AZICIKTA SANATIN VE EDEBİNLE GÜNDEME GELEBİLSEN !!!

8
4
yanıtYanıtla
Reklaaaam:

Geçen Sıla,bugün Mehmed Ali.Bu da ne yapsın bunları bahane ederek gündeme gelmeye çalışıyor.yazzıhhh

10
2
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title