Haberler

Tübisad'dan "Bilişim Çözümleri Platformu"

Bilişim Sanayicileri Derneği (Tübisad) Tarafından Düzenlenen Bilişim Çözümleri Platformu, Bugün Wow İstanbul Yeşilköy'de Başladı. 15 Mart'a Kadar Sürecek Platform, Bilişim Çözümlerini, Bu Çözümlere İhtiyaç Duyan Firmalarla Buluşturmayı Amaçlıyor.

Bilişim Sanayicileri Derneği (TÜBİSAD) tarafından düzenlenen Bilişim Çözümleri Platformu, bugün WOW İstanbul Yeşilköy'de başladı. 15 Mart'a kadar sürecek platform, bilişim çözümlerini, bu çözümlere ihtiyaç duyan firmalarla buluşturmayı amaçlıyor.

Verilen bilgiye göre platformun ilk gününde, "KOBİ'ler İçin Veri Hizmetleri", "Bilişim Çözümleriyle İşletmelerde Sağlanan Verimlilik Artışı", "TT Veri Merkezi Hizmetleri", "Likom Gusto Sektörel ERP Çözümü", "Kurumsal BT Eğitimleri Takvimi Uygulaması", "21. Yüzyılda KOBİ ve Teknoloji" ve "Elektronik Ticaret Yoluyla Hiç Masrafsız ve Risksiz İhracat Nasıl Yapılır?" konulu oturumlar düzenlendi. Platform kapsamında 3 gün boyunca toplam 32 oturum yapılacak.

Platformun ilk gününde ayrıca, "İşletmeler Konuşuyor, Bilişimciler Dinliyor" konulu bir panel yapıldı. Gazeteci Yurtsan Atakan'ın moderatörlüğünde gerçekleşen panelde, bilişim teknolojilerinin işletmelere katkısı canlı örnekleriyle gösterildi ve kurumların bilişim ihtiyaçları masaya yatırıldı. Şirket temsilcilerinin sorunlarını doğrudan bilişim uzmanlarına aktarabildikleri panel, işletmelerde bilgi teknolojisi kullanımı ve bilinci, doğru bilişim yatırımının önemi, kurumsal bilişim uygulamalarının başarı oranı, kurumların bilişim ihtiyaçları gibi konulara odaklandı. Panele, Esse Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şeftali, Borşen Boru İş Geliştirme Uzmanı Caner Fenerci, İMES Teknik Birim Başkanı Münevver Olcaysoy, Seydan Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Seydan ve Seydan Mali İşler Müdürü Fevzi Karacak katıldı.

Öte yandan TÜBİSAD etkinlik boyunca, ziyaretçilere, amaç ve istekleri doğrultusunda hangi standlarda çözüm bulabilecekleri konusunda danışmanlık hizmeti de veriyor. Ziyaretçilere, müşteri ilişkileri yönetiminden mobil uygulamalara, muhasebe ve finans çözümlerinden iş süreçleri yönetimine, kurumsal baskı çözümlerinden özel uygulama geliştirmeye, 26 ayrı konuda çözüm önerisi sağlanıyor. Platformun web sitesine kayıt yaptıran ziyaretçiler, işaretledikleri çözümleri hangi standlarda bulabilecekleri konusunda, etkinlik süresince "Çözüm Taksi" bölümünden yönlendirme hizmeti alabiliyor.

TÜBİSAD Yönetim Kurulu Üyesi Namık Kural, firmaların hem ihtiyaçlarını ifade etmelerini, hem de bunlara yönelik teknoloji çözümlerini bulmalarını sağlayacak bir platform oluşturulduğunu belirtti. Kural, etkinliğe katılan firmaların ziyaretçilere çözüm sunmasını garanti altına almak amacıyla, TÜBİSAD'ın oluşturduğu kurul tarafından, tüm katılımcıların stand içeriğinin değerlendirildiğini, bu sayede, Türkiye'de ilk defa "içeriği onaylı" bir etkinliğin organize edildiğini bildirdi.

(SŞ-SŞ-ÖK-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title