Haberler

Ttml Mezunlar Derneği, Torbalı Kaymakamı Memük'ü Ziyaret Etti

Torbalı Ticaret Meslek Lisesi Mezunlar Derneği üyeleri, İlçe Kaymakamı Aydın Memük'ü makamında ziyaret etti. Geçtiğimiz ay ilk genel kurulunu gerçekleştiren dernek, hem genel kurul sonrası ilk ziyareti gerçekleştirmek hem de mezun oldukları okulun sorunlarını ilçenin en yetkili makamında bulunan kişiye iletmek üzere kaymakamlık makamında bir araya geldi. Dernek Başkanı Cemil Zeybeker, okulda son dönemde yapılan bahçe düzenlemeleri ve okul içindeki tadilat çalışmaları için Kaymakam'a teşekkür ederken, okuldaki hizmetli eksikliğini de gündeme getirdi.

'OKULDA SADECE 2 HİZMETLİ VAR'

Ticaret Meslek Lisesi'nde mevcut 750 öğrencinin bulunduğunu ve ikili öğretim yapan okulda sadece 2 hizmetlinin bulunduğunu söyleyen Başkan Zeybeker, "Okulun bahçesi 4 bin 600 metrekare, okul binası ise 2 bin 600 metrekarelik bir alana sahip. Sabahçı ile öğlenci olmak üzere ikili eğitim verilmekte. Ancak sadece 2 hizmetlinin bulunması yetersizdir. Okulumuzun hijyenik ve sağlıklı olması için yeteri kadar hizmetli istihdam edilmelidir" şeklinde konuştu.

'ÇÖZÜME KAVUŞTURACAĞIZ'

Torbalı Kaymakamı Aydın Memük ise ilçe genelindeki okullarda hizmetli yetersizliği bulunduğunu söyleyerek, "Bu sorun sadece Ticaret Meslek Lisesi'nde değil, ilçe genelindeki birçok okulumuzda mevcut. Bu sorun hakkında bakanlık çözüm yolu buldu. Önümüzdeki haftalarda bu sorunu çözüme kavuşturacağız. Ticaret Meslek Lisesi ve diğer okullarımız hizmetliye kavuşacak" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Aydın Memük Torbalı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title