Haberler

Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Transformers: Yenilenlerin İntikamı konusu ve oyuncuları!

Güncelleme:

Transformers serisinin en iyilerinden olanı Transformers: Yenilenlerin İntikamı bu gece ATV'de ekrana gelecek. Peki Transformers: Yenilenlerin İntikamı konusu nedir, oyuncuları kimler? Transformers: Yenilenlerin İntikamı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Tüm detaylar haberimizde.

Transformers: Yenilenlerin İntikamı bu akşam ATV de ekranlara gelecek. Vatandaşlar tarafından merak edilen Transformers: Yenilenlerin İntikamı filminin konusu nedir? Oyuncuları kimlerdir? Transformers: Yenilenlerin İntikamı ne zaman, saat kaçta başlayacak?

TRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAMI FİLMİ HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi bugün (17 Ocak Pazar 2021) ATV ekranlarında gece saat 00:20 'de yayınlanacaktır. Yani film 17 Ocak Pazar gününü 18 Ocak Pazartesi gecesine bağlayan gecede yayına gelecektir. Gece saat 12:20 'de filmi izleyebilirsiniz.

TRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAMI FİLMİ KONUSU NEDİR?

Sam Witwicky, Transformers'ın kökenleri konusunda yeni detaylar keşfeder. En büyük mücadele, Mısır'daki Giza piramitlerinde gerçekleşir. Çünkü aranan tapınak bu bölgededir. Filmde Transformers'ın piramitler öncesinde Mısır'ı ziyaret ettiği gösterilecek; hiyeroglif yazılarının günümüzdeki teknolojik araçları çağrıştırdığına değinilecek.

Transformers: Yenilenlerin İntikamı filmi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Transformers: Yenilenlerin İntikamı konusu ve oyuncuları!

TRANSFORMERS: YENİLENLERİN İNTİKAMI FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Shia LaBeouf - Sam Witwicky

Megan Fox - Mikaela Banes

Josh Duhamel - Yüzbaşı William Lennox

Tyrese Gibson - USAF Okul Çavuşu Epps

John Turturro - Ajan Simmons

Matthew Marsden - Graham

Isabel Lucas - Alice

Seslendirmeler:

Optimus Prime - Peter Cullen

Megatron - Hugo Weaving

The Fallen - Tony Todd

Jetfire - Mark Ryan

Ironhide - Jes Harnell

Ratchet - Robert Foxworth

Starscream - Charlie Adler

Soundwave,Devastator - Frank Welker

Skids, Wheelie - Tom Kenny

Mudflap - Reno Wilson

Arcee - Grey DeLisle

Sideswipe - Andre Sogliuzzo

Scalpel - John DiCrosta

Prime'lar - Kevin Michael Richardson, Michael York, Robin Atkin Downes

Demolishor - Calvin Wimmer

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title