Haberler

Trabzonsporlu Bourceanu'nun Kadın Menajeri Dikkat Çekti

Güncelleme:

Trabzonspor'un Steaua Bükreş'ten transferi Bourceanu'nun kadın menajeri Anamaria Prodan, farklı stili ve sıra dışı hareketleriyle dikkat çekiyor.

Trabzonspor'un 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı Rumen futbolcu Bourceanu'nun kadın menajeri Anamaria Prodan, bir çok ilke imza atan sıradışı bir isim olarak dikkat çekiyor.

MUTU'NUN DA MENAJERİ

Prodan, Adrian Mutu dahil bir çok Rumen yıldızın da menajerliğini yapıyor. Kendisi Steaua Bükreş Teknik Direktörü Laurentiu Reghecampf'ın eşi ve kendisinden bir çocuğu var. Özellikle giydiği kıyafetlerde göğüs dekoltesini ön plana çıkarmasıyla tanınan Prodan, Bourceanu ile birlikte Trabzonspor'a geldiğinde daha mutasıp bir görünüme sahipti.

RUMEN FUTBOLCU NE KADAR ALACAK?

Trabzonspor'dan borsaya gönderilen yazı şöyle: "Profesyonel futbolcu Alexandru Bourceanu'nun kulübümüze transferi konusunda, FC Steaua Bucuresti S.A. ve futbolcu ile 3.5 yıllık (2016-17 futbol sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Buna göre, FC Steaua Bucuresti S.A.'ya sözleşme fesih bedeli olarak 1.300.000.-EUR ödenecektir.

Anlaşmaya göre futbolcuya;
2013-14 futbol sezonu 2.yarısı için 350.000.-EUR garanti ücret,
2014-15 futbol sezonu için 725.000.-EUR garanti ücret,
2015-16 futbol sezonu için 725.000.-EUR garanti ücret,
2016-17 futbol sezonu için 750.000.-EUR garanti ücret,


Kaynak: Haberler.Com / Spor

Trabzonspor Adrian Mutu Bükreş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (5)

Emir Kılınçemir.kilinc@hotmail.com:

Yıldız Tilbenin yeni kasası bu yaa:))))

14
3
yanıtYanıtla
SSsevenhill_2008@hotmail.com:

BURADA BUNU AFFETMEZLER :d

14
2
yanıtYanıtla
Denizyorums@hotmail.com:

ne kadar sapik bir milletsiniz utanmazlar sizi hayatinizda hic kadin görmemisler gibi 50 yildir ormanda yaban yasamislar gibi nedir bu abazalik anlamiyorum bi günde hosgörü gösterin hosgelmis diyip gecin ille sacma sapan yorum yapacaksiniz sizin hic isiniz gücünüz yokmu bütün gününüzü internet basindami geciriyorsunuz yorumlar yazarak sanki görende her birinizin masa basinda isi gücü is sahibi insanlarsiniz sanacak. dikkatimi cekti nerde bir bayanlarla ilgili bir haber olsa altinda bisürü yorumlar hemen isiniz gücünüz aylaklik ve sapiklik !!

9
1
yanıtYanıtla
mahonisel.baba@hotmail.com:

kaç modelmiş hava yastığı varmıymış kaç km ..?

5
2
yanıtYanıtla
recoGsreco@msn.com:

öperler diyorumiiii

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title