Haberler

Trabzonspor Başkanından Onur'a: "Aramıza Girmeye Çalışıyorlar" Dedi

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takım kaptanı kaleci Onur'u arayarak, "Aramıza girmeye çalışıyorlar.

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, takım kaptanı kaleci Onur'u arayarak, "Aramıza girmeye çalışıyorlar. Sen bu takımın en önemli parçasısın" dedi.

Trabzonspor'da ödemelerde zaman zaman yaşanan sıkıntılar nedeniyle kaptan Onur'un Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na tavır aldığı yönünde iddialar yönetim tarafından yalanlandı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun da bu iddialar üzerine kaptan Onur'uı arayarak, "Aramıza girmeye çalışıyorlar. Bunun için birçok haber çıkıyor. Ama sen bu takımın en önemli parçasısın. Gelecek sezon her şey daha güzel olacak" dediği öğrenildi.

Ekonomik konularda zaman zaman yaşanan sıkıntıların da konuşulduğu telefon görüşmesinin ardından Onur'un yaşadığı sorunlar da çözüme kavuşturuldu.

ÜSTÜNSALİH: "BORCU AZALTMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Trabzonspor'un Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih, ekonomik konularda çıkan haberlere sitem ederken şunları söyledi:

"Kulübü devraldığımız günden itibaren borcunu yükseltmedik. Borcu azaltma konusunda ise ödeme planlarımız doğrultusunda gerekli çalışmayı yapıyoruz. En önemli hedeflerimizden bir tanesi bu. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalara başladık. Transfer için bir bütçe belirledik. Bu bütçe bizim istediğimiz transferleri yapmamıza yetecek bir bütçe."

CELUSTKA'DAN YALANLAMA

Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon İngiltere'nin Sunderland takımına kiraladığı Çek futbolcu Ondrej Celustka, sosyal medya hesabından " Trabzonspor'a dönmek istemiyor" haberlerini yalanladı. Trabzonspor'u çok sevdiğini söyleyen Celustka, "Bu tür haberler gerçek değil. Ben Trabzonspor kulübünden kamp için haber bekliyorum" dedi.

Bu arada teknik sorumlu Hami Mandıralı'nın da göreve devam etmesi durumunda Celustka'yı kadroda tutmayı planladığı belirtildi.

TRABZONSPOR ŞENER'DE ISRARLI

Transferde Elazığspor'dan Serdar Gürler için prensip anlaşmasına varan bordo mavililer Ajax'tan Serhat Çakmak ve Bursaspor'dan Şener için de görüşmelerini sürdürüyor. Özellikle Şener'i transfer etmeyi çok isteyen bordo mavili takımın Bursaspor'un teknik direktör sorununu çözüme kavuşturmasının ardından gözde futbolcu için verilecek olan kararı bekliyor. Bordo mavililerin sözleşmesinde, "5 milyon TL'ye serbest kalır" maddesi bulunan Şener için Bursaspor'un rızası olmadan bir hamle yapmak istemediği belirtildi. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu Ondrej Celustka Trabzonspor Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title