Haberler

Trabzon'un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Cora, mesajında, tüm ülkede olduğu gibi Trabzon'da da 100 yıl önce yokluktan, yoksulluktan bir vatan çıkartılıp gelecek nesillere emanet edildiğini belirtti.

Trabzon'un tarihine ilişkin bilgi aktaran Cora, "1461'den beri bize vatan olan bu toprakları özgür bayrağın altında aldığımız gibi, bizden sonraki nesillere de bu bayrağı daha güvenli, daha yukarıda teslim etmek hepimizin görevidir. Bizler milletimizden aldığımız destekle bu uğurda çalışıyor, çocuklarımıza her alanda güçlü bir ülke bırakmanın davasını yürütüyoruz." ifadelerini kullandı.

Cora, kendilerini bu yolda engellemek isteyenler, bu amaçla plan kuranlar olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"En net örneğini dış güçlerin ülkemizden çıkardıkları hain örgüt FETÖ ile 15 Temmuz'da gördük. Ne zaman ülke olarak daha güzel bir geleceğe adım atsak karşımıza ya içeriden ya dışarıdan bir engel çıkarttılar. Ancak artık tüm dünya anlayacak ki Türkiye milli birlik ve beraberliğini sağladığı müddetçe bu ülkeye diz çöktüremezler. Bugün ülkemizin bekası için Afrin'de nasıl bir mücadele örneği gösteriyorsak yarın yine aynı sebeple karşımızda kim olursa olsun aynı mücadeleyi gösteririz. Yeter ki aziz milletimiz bizlere olan desteğini bu şekilde sürdürsün. Yarın çocuklarımıza lider bir ülke bıraktığımızda bugün bu söylediklerimizin kıymeti daha net anlaşılacaktır. Bu vesileyle milli birlik ve beraberliğimizi perçinlenmesine yardımcı olmasını temenni ederek Trabzon'umuzun düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılını kutluyor, vatan için can veren aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Salih Cora Ak Parti Trabzon Politika Güncel Haberler

title