Haberler

Trabzon'da Yangın

Trabzon'da Bir İşyerinde Çıkan Yangın Kısa Sürede Binayı Sararken, Caddenin Dar Olması Sebebiyle İtfaiye Araçları Uzun Hortumlarla Yangına Müdahale Edebildi.

Trabzon'da bir işyerinde çıkan yangın kısa sürede binayı sararken, caddenin dar olması sebebiyle itfaiye araçları uzun hortumlarla yangına müdahale edebildi.

Yangın akşam saatlerinde Kunduracılar caddesindeki bir işyerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir kuyumcu dükkanının üst katında elektrik kontağından çıkan yangın kısa sürede büyüyerek binayı sardı. Olay yerine gelen Trabzon Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri yoğun duman yüzünden camlarını kırarak içeri girebildi. Olası tehlikeye karşı elektrikler kesilirken, yolun dar olması sebebiyle olay yerine giremeyen itfaiye araçları da uzun hortumlar sayesinde yangına müdahale edebildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik tedbirleri alırken yangın yüzünden cadde bir süre yaya trafiğine kapandı.

İtfaiye ekiplerinin çalışmasıyla söndürülen maddi hasarlı yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

(BK-MU-Y) 24.04.2008 18:58 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title