Haberler

Tosya Belediyespor Şampiyon

Güncelleme:

Tosya Belediyespor, Kastamonu Amatör Ligi'nin şampiyonu Yolspor ile gerçekleştirdiği final maçını 2-1 yenerek, BAL Ligi'nde kalmayı başardı.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 6. grupta mücadele eden Tosya Belediyespor, Kastamonu Amatör Ligi'nin şampiyonu Yolspor ile gerçekleştirdiği final maçını 2-1 yenerek, BAL Ligi'nde kalmayı başardı.

BAL Ligi 6. Grup'ta mücadele eden Toszya Belediyespor, Amatör Ligi Şampiyonu Yolspor ile final maçı oynadı. Tosya Belediyespor, Yolspor'u 2-1 yenerek, yeni sezonda da BAL Ligi'nde mücadele etme hakkını elde etti. Maçı Tosya Kaymakamı Mehmet Türköz, Tosya Belediye Başkanı Kazım Şahin ve Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Naci Küçükmorkoç da izledi.

Maçın ilk dakikalarda zayıf rakibi üzerinde baskı kuran Tosya Belediyespor geliştirdiği kanat ataklarında gol aramaya başladı. Maçın 17.dakikasında sağ taraftan gelişen atakta Tosya Belediyespor oyuncu Salim Uzun topu ağlarla buluşturdu ve 1-0 öne geçti. Rakip takım Yol Spor gol sonrasında beraberliği yakalamak için Tosya Belediyespor karşısında daha etkili oynamaya başladı ve maçın 37.dakikasında Kastamonu Yol Sporlu Alper Aydoğdu beraberlik golünü attı. Maçın ilk yarısı her iki takımın attığı gollerle 1-1 sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Tosya Belediyespor 51.dakikada penaltı kazandı. Penaltıyı Kaptan Bülent Uzun kullandı. Kaptan Bülent, yaptığı düzgün ve sert vuruş ile meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.Tosya Belediyespor penaltıdan kazandığı gol ile rakibi Yol Spor karşısında 2-1 öne geçti.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Tosya Belediyespor maçı 2-1 kazanarak 2013-2014 yılında Kastamonu'yu Bölgesel Amatör ligde temsil etmeye hak kazandı.

(SDA-

02.05.2013 10: 32: 47

TSI

NNNN - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Uzun Kastamonu Tosya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title