Haberler

Toplumun Bütün Kesimleri Belediyenin İftarında Buluştu

Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, toplumun bütün kesimlerini iftarda buluşturdu.

Belediye Başkanı Hasan Kara, Ayşecik Çay Bahçesi'nde siyasi partiler, sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, muhtarlar ve vatandaşlara bir iftar yemeği verdi.

Belediye Başkanı Hasan Kara, iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, bugün Kilis'te tem kesimleri temsil eden kişiler ile bir araya geldiklerini ifade ederek, "bizi kırmayarak gelen siyasi parti temsilcilerine, kamu kurum ve kuruluşların müdürlerine, sivil toplum örgütü temsilcilerine, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımızı teşekkür ediyorum. Birlik ve bütünlük içerisinde olmamız gerektiğini düşünüyorum. İftara katılan bütün herkese teşekkür ediyorum."

İftar yemeğine Kili Valisi Süleyman Tapsız, AK Parti Kilis milletvekili Reşit Polat, MHP Kilis milletvekili Mustafa Yün, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Necmi İnce, İl Emniyet Müdürü Candemir Özdemir, 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Güvenç, siyasi partilerin il ve merkez ilçe başkanları, il genel meclisi üyeleri ile belediye meclisi üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Kara Kilis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title