Haberler

Yaz Neşesi Litros Sanat Sayfalarında

Güncelleme:

Eklenme tarihi 5 Temmuz 2021ABONE OL YAZ NEŞESİ LİTROS SANAT SAYFALARINDA Esenler Belediyesi'nin bünyesinde yayınlanan ve kültür sanat yayıncılığına farklı bir soluk kazandıran Litros Sanat, yaz neşesi ile okurlarının kalbini fethedecek yeni bir sayı hazırladı ve okurun huzuruna çıktı.

Eklenme tarihi 5 Temmuz 2021

ABONE OL YAZ NEŞESİ LİTROS SANAT SAYFALARINDA Esenler Belediyesi'nin bünyesinde yayınlanan ve kültür sanat yayıncılığına farklı bir soluk kazandıran Litros Sanat, yaz neşesi ile okurlarının kalbini fethedecek yeni bir sayı hazırladı ve okurun huzuruna çıktı.

Litros Sanat bu sayısında, yaz mevsiminin kültür sanatın farklı alanlarına olan yansımalarını ele alarak okura farklı bir pencere sunuyor.

Gazetenin bu sayısında okuru, usta oyuncu Zihni Göktay ile yaz oyunlarını ve uzun yaz turnelerini konu alan keyifli bir söyleşi karşılıyor. Ayrıca Türk sinemasında yazı farklı bakış açılarıyla ele alan filmlerin konu edildiği haber dosyası da her yaştan okurun çok ilgisini çekecek.

YAZ AYLARINDA İSTANBUL'DA NEFES ALDIRAN ADRESLER Litros Sanat'ın bu sayısında geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Türk sinemasının en üretken oyuncu, senarist ve yönetmenlerinden, 'Yeşilçam'ın Karaoğlan'ı' Kartal Tibet'in portresine yer veriliyor. Gazetede yer alan " İstanbul'da Nefes Aldıran Adresler" başlıklı haberde ise Covid-19 pandemisi sonrası İstanbul'da gezilebilecek kültür sanat rotaları ile bol oksijenli mekanlar okurun ilgisine sunuluyor.

Bu sayıda ayrıca uzun yıllar sözlü tarih alanında saha çalışması yapan Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Necati Demir'in 81 ilde topladığı yüzlerce masalın hikayesi, tüm detaylarıyla gözler önüne seriliyor. Gazetenin kitaplık köşesinde de yaz mevsimini konu alan kitaplar okurla buluşturuluyor.

Gazetenin bu sayısında bir zamanların meşhur içeceği gazozu 5 yıldır Vefa ve Balat'ta meraklılarıyla buluşturan Mahmut Saklı ile yapılmış bir röportaj, "Gazoz Bizim Sevdamız" başlığıyla gazete sayfalarındaki yerini alıyor. Bu sayıdaki ayaküstü köşesinin konuğu da bağlama ve kopuz sanatçısı Coşkun Karademir.

Litros Sanat'ta yazar Bilen Işıktaş "Geçmiş Zaman Olur ki Hayali Cihana Bedel", Gülcan Tezcan "Travmayı Atlatmak İçin Sanata İhtiyacımız Var", Ercan Yılmaz ise "Müslüman Aydının Şerh ve Haşiyeyle İmtihanı" başlıklı yazılarıyla okurla buluşuyor.

Güncel haberlerle zenginleştirilmiş Litros Sanat, PDF formatında litrossanat. com üzerinden indirilerek okunabiliyor.

Litros Sanat'ın önceki sayılarına da gazetenin arşiv sayfasından ulaşabilirsiniz:

Kahramanları Anlatıp Ağlattılar Esenler Belediyesi Sanat Evi Tiyatro Kursu öğrencileri, hazırladıkları "Çanakkale Destanı" oyununu ile izleyenleri ağlattılar. Seyirciler, ESEV oyuncularını ayakta...

Mahkümlara Özel Tiyatro Oyunu Metris Cezaevi'ndeki hükümlü ve tutuklular, Kur'an-ı Kerim'in anlaşılmasına dair yol gösterici bir niteliği olan "En Büyük Haber" adlı...

Kentsel Dönüşümde Türkiye - Çin Farkı Esenler'deki kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın'dan bilgi alan Çin'in Xueixang Özerk Bölgesi İdari...

Esenler'de Sanat Müziği Nağmeleri Türk Sanat Müziği'nin sevilen seslerinden Bekir Ünlüataer, Esenlerli Türk Sanat Müziği severlere unutulmaz bir konser verdi. Esenler Belediyesi...

Kaynak: Habermetre / Toplum

Kartal Tibet İstanbul Esenler Toplum Toplum Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title