Haberler

Toplu Taşıma Bilgilendirme Sistemi

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan "Toplu Taşıma Bilgilendirme Sistemi" ile 4 ayda 156 bin 585 çağrı cevaplandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan "Toplu Taşıma Bilgilendirme Sistemi" ile 4 ayda 156 bin 585 çağrı cevaplandı.

Antalya Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sorunsuz ve kaliteli bir toplu ulaşım sistemi oluşturulması amacıyla açılan "Toplu Taşıma Bilgilendirme Sistemi" ile vatandaşlar ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları "0242 606 07 07" numaralı çağrı merkezine bildiriyor.

Üç saniye içinde kendisine muhatap bulan vatandaş, ilgili birime aktarılıp talebini iletiyor. Durum değerlendirilip, çözüme ulaşıldıktan sonra vatandaş kısa mesaj ile bilgilendiriliyor. Sistemin hizmete girmesinin üzerinden geçen 4 aylık sürede toplam 156 bin 585 çağrı yanıtlandı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel de sistemin

hızı ve işlerliğini geçtiğimiz gün yaşanan bir olayda test etti. Yeni Emek Muhtar Evi'nin açılışında Göçerler Mahalle Muhtarı Nadir Doğan, Başkan Türel'e toplu taşıma güzergahı ile

ilgili talebini dile getirdi.

Türel, muhtara hemen Toplu Taşıma Bilgilendirme Sistemi'ni

arayarak, talebine anında yanıt bulabileceğini, hatta birlikte test edebileceklerini söyledi. Türel'in yanında merkezi arayan Nadir Doğan, hiç beklemeden sorununu iletme

imkanı buldu. Talebi alınan muhtarın telefonuna kısa mesaj ile kısa sürede bilgi gönderildi.

Kaynak: AA / Güncel

Menderes Türel Nadir Doğan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title