Haberler

Tolga Sarıtaş, adının aşk dedikodularına karıştığı Zeynep Mayruk'la fotoğrafını paylaştı

Güncelleme:

Yakışıklı oyuncu Tolga Sarıtaş, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde arabada görüntülendiği modacı Zeynep Mayruk ile fotoğrafını paylaştı. Bu tarz paylaşımlar yapmayan oyuncunun bu paylaşımı herkesi şaşırttı.

Söz dizisinin Yavuz'u ünlü oyuncu Tolga Sarıtaş, modacı Zeynep Mayruk'la fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İlk kez böyle bir paylaşım yapan Sarıtaş, "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu akıllara getirdi.

ARABADA GÖRÜNTÜLENMİŞLERDİ

Geçtiğimiz aylarda araç içerisinde Zeynep Mayruk ile görüntülenen Tolga Sarıtaş, muhabirlerin görüntü almaması için trafik kurallarını hiçe sayarak gündem yaratmıştı. Çift, o dönem haklarında çıkan aşk sorularını da cevapsız bırakmışlardı.

FOTOĞRAFLARINI PAYLAŞTILAR

Günlerdi sessizliğini koruyan çiftten ilk hamleler geldi. Genç modacı Zeynep Mayruk, Sarıtaş'ın fotoğrafını Instagram'ın hikaye kısmından paylaştı.

Tolga Sarıtaş, adının aşk dedikodularına karıştığı Zeynep Mayruk'la fotoğrafını paylaştı

AŞK MI YAŞIYORLAR?

Bunun üzerine Toılga Sarıtaş'ta Zeynep Mayruk ile çekildiği bu fotoğraf karesini Instagram'ın hikaye kısmından paylaşarak hayranlarını heyecanlandırdı. Sarıtaş'ın bu paylaşımı akıllara, "Aşk mı yaşıyorlar?" sorusunu getirdi.

Tolga Sarıtaş, adının aşk dedikodularına karıştığı Zeynep Mayruk'la fotoğrafını paylaştı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Tolga Sarıtaş Zeynep Mayruk Sosyal Medya Haberler

500

Yorumlar (6)

CONI:

Ayar oluyorum bunlarin yasantilarina millet ac, dizide komutan sonra bedelliye git , milyonlar goturun !! olmaz olmamali gelir dagilimi yaklasik seviyelerde olmali !!!!

12
3
yanıtYanıtla
Gül:

Salak

yanıt0
yanıt0
Gül:

Sen gercek hayatta insan olmayi becer sonra parmakla ötekilerin ayibina göster

yanıt0
yanıt0
Gemlik:

Coni, önce rumuzuna bir göz at sonra yorum yap. Suç onlarda değil, bu yasayı çıkaranda. Devlet bir yasa çıkarmış, o da bu hakkı kullanıyor. Ama olaya şuradan bak. Kim bu varan için ölür, kim kalır bunu görüyoruz diyeceğim de, askerlik öyle eskiden atalarımızın yaptığı gibi de değil. Ne er, ne ast, ne üst yaramaz.

3
0
yanıtYanıtla
emre:

adamin ne suçu var gemlik arkadaşima katılıtorum yasayı o cıkarmadı cıkaranlar belli para az kaldı için cıktı sen bende gittik boşu boşuna zamanımız gitti . . . ona yan sen adamin tek yaptı cıkan yasayı kullanmak hakkıdır.

1
1
yanıtYanıtla
ESKİ ASKER:

ARKADAŞLAR BİRİ ŞU UŞAĞA BERE NASIL TAKILIR ÖGRETSİN KOMİK DURUMA DÜŞMESİN YAKASINDA BİR SÜRÜ BROVE OLAN BİR ASKER BERE TAKMASINI BİLMEZMİ . . . !

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title