Haberler

Tokatspor Maçı Öncesi Hatayspor'da Moraller Yerinde

Güncelleme:

Hatayspor Teknik Direktörü İlhan Palut, ligde karşılaşacakları kritik Tokatspor maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

6 Şubat Salı günü düzenlenen toplantıya kulüp basın sözcüsü Sabit Karadeniz ile futbolculardan Oğuz Kocabal ve Yılmaz Özeren de katıldı.

Hatayspor Osman Çalgın Tesisleri'nde gerçekleşen toplantıya geride kalan Keçiörengücü ve Bucaspor maçlarını değerlendirerek başlayan Palut, "Kaybettiğimiz Keçiörengücü maçından sonra kendi evimizde Bucaspor'u ağırladık. Maça çok baskılı başladık ve hemen golü bulduk. Aslında maçı ilk 10 dakikada koparabilirdik. Bulduğumuz ikinci golden sonra tempomuzu arttırdık. 10 kişi kalmamıza rağmen üstün olan taraf hep bizdik. Taraftarımız üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Hepsine çok teşekkür ederim" dedi.

Bir hafta içinde birbirinden önemli 3 maça çıkacaklarını ve bu maçların tamamından 3 puanla ayrılmak istediklerini sözlerine ekleyen Palut, "Hafta sonu oynayacağımız Tokatspor maçının zorlu geçmesini bekliyoruz. Rakibimizin puana ihtiyacı var. Çalışmalarımızı buna göre yapıyoruz. Ondan sonra oynayacağımız Mersin ve Sivas maçlarını da kayıpsız atlatarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Bunu başarabilecek gücümüz var" diyerek takımına ve oyuncularına duyduğu güveni belirtti.

PALUT'TAN YENİ TRANSFERLERE DESTEK

Yeni transferlerin de takıma uyum sağladığını ve önümüzdeki haftalarda onlardan faydalanacağını da belirten İlhan Palut, bu zorlu maratonda en büyük avantajlarının Hataysporlu taraftarlar olduğunu yineledi.

Teknik direktör İlhan Palut'tan sonra söz alan ve düşüncelerini aktaran başarılı orta saha oyuncusu Oğuz Kocabal da hedeflerinin öncelikle liderliğe yükselmek ve sonrasında da bu liderliği sonuna kadar taşıyıp şampiyon olmak olduğunu söyledi.

Orta sahanın bir başka başarılı ismi olan Yılmaz Özeren de bordo-beyazlı taraftarların kendilerine ne kadar inandıklarının farkında olduklarını ve şampiyon olmak için var gücüyle çaba harcadıklarını ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Oğuz Kocabal Hatayspor Karadeniz Bucaspor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title