Haberler

Tokat Vakfından Geleneksel Aşure Günü

Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi tarafından geleneksel aşure günü etkinliği düzenlendi.

Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi tarafından geleneksel aşure günü etkinliği düzenlendi.

Kırıkkale'de bulunan vakıf ve dernekler arasındaki en faal sivil toplum kuruluşlarından birisi olan Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi, geleneksel aşure günü düzenledi. Vakıf binasında düzenlenen etkinlikte Kırıkkale'de yaşayan Tokatlılar bir araya geldi. Etkinlikte yapılan duaların ardından katılımcılara aşure ikramı yapıldı.Programa Makine Kimya Endüstrisi Kurumu (MKE) Müdürü Mehmet Ocakcıoğlu, Türkiye Gazetesi Kırıkkale İl Sorumlusu Gültekin Yiğit, sivil ve siyasi toplum kuruluşu temsilcileri ve Tokatlılar katıldı.

Program sonrası açıklamalarda bulunan Tokat Vakfı Kırıkkale Şubesi Başkanı Fahrettin Kuru, "Muharrem ayı dolayısıyla her yıl geleneksel olarak Kırıkkale'deki Tokatlılarımıza aşure ikramı yapıyoruz. Aşure bolluğun, bereketin, paylaşmanın ve bir arada yaşamanın, kardeşçe yaşamanın bir göstergesidir. Türk-İslam geleneğinde önemli bir yer teşkil eden aşure, insanlık tarihi kadar eski bir gelenektir. Toplumsal barışın ve kardeşliğin sağlam temellere oturması dileği ile tüm vatandaşlarımızın hicri yılbaşını, Muharrem ayını kutluyorum" dedi. - KIRIKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title