Haberler

TOBB Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Seçimleri Gto'da Gerçekleşti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri yapıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri yapıldı.

Gaziantep geneli oda ve borsalarda gerçekleştirilen ve her iki kurul için de tek liste ile girilen seçimde Genç Girişimciler Kurulu ve Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komiteleri için 15'er asil 15'er yedek üye belirlendi.

GTO'da gerçekleştirilen seçim sonucunda her iki kurul için de en fazla üye Gaziantep Ticaret Odasından olurken, Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde 8 asil 8 yedek, Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesinde de 6 asil 6 yedek üye GTO'yu temsil edecek.

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi seçimleri dün (27 Şubat 2019) 81 ildeki oda ve borsalar koordinasyonunda gerçekleştirildi. Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde yapılan Gaziantep il kurullarının seçimlerinde Genç Girişimciler Kurulunda İbrahim Sarıca, Kadın Girişimciler Kurulunda ise Ayşen Ahi'nin listeleri yer aldı.

Türkiye'de girişimciliğin özendirilmesi ve girişimcilik kültürünün gelişmesine öncülük etmek amacıyla Odalar ve Borsalar bünyesinde faaliyetlerini yürüten TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurulları İcra Komitesi Üyeleri görev dağılımlarını önümüzdeki hafta tamamlayarak icraatlarına başlayacaklar.

Türkiye'nin en büyük girişimci ağı olma özelliği taşıyan TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurullarının seçimleri 4 yılda bir yapılırken, Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu Gaziantep Ticaret Odası (GTO) koordinasyonunda, Gaziantep kadın Girişimciler Kurulu ise Gaziantep Sanayi Odası (GSO) koordinasyonunda faaliyetlerini sürdürüyor.

Seçimlerin sonucuna göre icra komitesi üyeleri şu isimlerden oluşuyor:

" Gaziantep Genç Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri

Asil üyeler; İbrahim Sarıca, Hayri Sinan Köksüzler, Tayfun Bay, Yunus Kıratlı, Samet Duman, Ömer Faruk Aksu, Şerif Toplar ve Süleyman Özgür Muşlu

Yedek üyeler; Barış Galip Demir, Yusuf Çiftçi, Nurettin Ay, İbrahim Melekoğlu, Birsen Özgüler Yıldız, Metin Mizmizoğlu, Abdülresul Aba ve Müslüm Boynukısa

Gaziantep Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyeleri

Asil üyeler; Ayşen Ahi, Eda Coşan, Burcu Bilici, Cihan Ardili, Mine Özmen ve Aliye Arzu Güceğlioğlu

Yedek Üyeler; Jülide Eren, Hasibe Aslıhan Bilir, Nilay Gündüz Emek, Nalan Emine Kurt, Eltaf Kuyucu ve Duygu Bulguroğlu." - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title