Haberler

Tirebolu Kaymakamı Tavlı İçin Veda Yemeği

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanan Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı için veda yemeği düzenlendi.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliğine atanan Tirebolu Kaymakamı İsmail Ayhan Tavlı için veda yemeği düzenlendi.

Tavlı, ilçedeki bir restoranda onuruna düzenlenen yemekle Tirebolu'ya veda etti.

Yemekte yaptığı konuşmada, yaklaşık 2,5 yıl Tirebolu'da görev yaptığını, kamu kurum ve kuruluşlarının ahenk ve düzen içinde çalışması için dile getiren Tavlı, şunları kaydetti:

"Birlik ve beraberliği ön planda tutmaya çalıştım. Özellikle şehit ailelerini ve gazilerimizle birlikte olduk. Acılarını, sevinçlerini, kederlerini birlikte paylaştık. Çok kıymetli meslek arkadaşlarımla birlikte Tirebolu'nun bir adım daha ileri gidebilmesi için gayretlerde bulundum."

Tavlı, Tirebolu'nun 49 köyüne verilen bütçe imkanları doğrultusunda hizmet etmeye çalıştığını aktararak, şöyle devam etti:

"Elimizden geldiği kadarıyla bu aziz millete hizmet etmeye gayret sarf ettik. Hatalarımız kusurlarımız tabi ki var, yapamadığımız şeyler tabi ki var ama iyi niyetle hareket ettik. Bunun karşılığını halkımızdan da iyi niyet olarak aldık. Ben sizlere hakkımı helal ediyorum, sizler de hakkınızı helal ediniz. Bu aslında tam bir veda değil. Bizler Ankara'dayız, sizler de buradasınız. İnşallah iyi günlerde görüşmek üzere diyor, hepinize saygılar sunuyorum."

Yemeğe, Tirebolu Belediye Başkanı Abdullah Karapıçak, Garnizon Komutanı Kıdemli Üsteğmen Hakan Baştürk, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkililer, bazı ilçelerin kaymakam be belediye başkanları ile muhtarlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Ayhan Tavlı Tirebolu Mülkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title