Haberler

TIR sürücüsünü boşandığı eşiyle ilişki yaşadığı gerekçesiyle öldürdü

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da TIR sürücüsü Ömer Bozbay, aracını köy meydanına park ettiği sırada önceden husumetli olduğu kişi tarafından "Boşandığım eşimle ilişki yaşıyorsun" diyerek öldürüldü.

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde, TIR sürücüsü Ömer Bozbay (32), aracını park ettiği sırada Ş.K. (33) tarafından boşandığı eşiyle ilişki yaşadığı gerekçesiyle vurularak, öldürüldü.

Olay, Çay'a bağlı Bulanık köyünde önceki gece meydana geldi. Tır sürücüsü Ömer Bozbay, aracını köy meydanına park etmek istedi. Bu sırada aracın yanına yaklaşan bir kişi, Bozbay'a tabancayla 3 el ateş edip, kaçtı. Silah sesini duyanların ihbar üzerine köye gelen jandarma ve sağlık ekipleri, Ömer Bozbay'ın yaşamını yitirdiğini belirledi.

TIR sürücüsünü boşandığı eşiyle ilişki yaşadığı gerekçesiyle öldürdü

KISA SÜREDE YAKALANDI

Jandarma ekipleri, kısa sürede cinayetin Ş.K. tarafından işlendiğini belirledi. Yakalanarak, gözaltına alınan Ş.K., jandarmadaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak, Bolvadin Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

BOŞANDIĞI EŞİYLE İLİŞKİ YAŞADIĞI İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Ş.K.'nin Bulanık köyüne 3 kilometre uzaklıktaki Kılıçyaka köyünde yaşadığı, ifadesinde daha önceden husumetli olduğu Ömer Bozbay'ı boşandığı eşiyle ilişki yaşadığı için öldürdüğünü söylediği öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bulanık Çay Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (92)

Hüsam:

Dul kadın ne yapsin, onun da ihtiyaçları var bu açıdan bakmak lazım. Dul kadinlarda arzulu olur

27
37
yanıtYanıtla
Garip:

Allah belanı versin

yanıt29
yanıt11
Meral Hanım:

Aklıma yine haberlerde ilk icraatı nihah kıyıpta gelinin eşini şoförü yaparak uzak ilçelere gönderen ve akabinde eşiyle birlikte olmak için plan yapan belediye başkanı geldi. Onların akibeti ne oldu acaba?

yanıt1
yanıt0
Serdar:

Koş git adresi yazmış haber.3 çekirdekte sen ye

yanıt0
yanıt0
Gününü gün eden hanımlar dinleyin:

Nafaka denilen şey haksız hukuksuz bir dayatmadır. İki eş ayrıldıktan sonra her şey biter, koca eşek gibi çalışıp ayrıldığı eski eşine para yedirmek zorunda değildir. Zaten ayrılan kadınlar, nafaka parası ile başka erkeklerle gününü gün ediyorlar. Ben bu nafaka denilen şeyi kesinlikle doğru bulmuyorum ve cinayetler hep bu yüzden işleniyor.

52
5
yanıtYanıtla
Canlı:

Kadın erkek eşit diyen kesim nafakaya ses çıkarmıyor. Nafaka kanunu kadın erkeğin eşit olmadığını zaten gösteriyor.

yanıt25
yanıt1
Tuğba:

Bu yapılan haberler gerçekmi diye hayretler içinde okuyorum.Erkekler namussuzluk yapar elinin kiri denir. Kadınlar yapar cinayet olur.Dinimiz zinayı büyük günah sayıyor bunun erkeği kadını diye ayırmıyor. Namussuzluk iğrenç bir şeydir.

36
5
yanıtYanıtla
Serdar:

İzzet erkeğe namus kadına emanet derler.yarım okumuşsun

yanıt1
yanıt0
Yaşanmış:

Kadın evi terk ediyo kocasına dava açıyo arabasını sattırıp paranın yarısını alıyo nafaka alıyo sevgilisiyle yiyooo

39
1
yanıtYanıtla
Banu:

Boşanmışsın, artık o senin eşin değil,. Sen boşandıktan sonra başka kadınlarla beraber olmadın mı? Kadın da boşandıktan sonra başkasıyla beraber olabilir, evlenebilir,.

27
11
yanıtYanıtla
Tüm 92 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title