Haberler

Timsah'ın Yeni Sezon Formalarına Görkemli Tanıtım

2013 sezonu formaları Havuzlupark Sosyal Tesisleri'nde yapılan görkemli bir tören ile basına tanıtıldı.

2013 sezonu formaları Havuzlupark Sosyal Tesisleri'nde yapılan görkemli bir tören ile basına tanıtıldı.

Yeşil-beyazlı ekibin Puma tarafından üretilen 2012-2013 sezonunda giyeceği formaları Basın Sözcüsü ve Taraftardan Sorumlu Yönetici Selçuk Eren'in öncülüğünde Bursaspor Havuzlupark Sosyal Tesisleri'nde yapılan görkemli bir tören ile basına tanıtıldı. Defilede Ece Gürsel, Elif Ece Uzun, Nur Gümüşdoğrayan, Yeliz Öney ve Deniz Öney gibi ünlü mankenlerin yanı sıra Bursasporlu futbolcular, Ömer Erdoğan, Serdar Aziz, Scott Carson, Alfred N'Diaye ve Gökçek Vederson, çok sayıda davetli katıldı. Yeşil beyazlıların 2012-2013 sezonunda giyeceği 4 çeşit formanın tanıtımının gerçekleştiği defilede Bursa'nın geçmişinden ilham alarak tasarlanan mavi forma dikkat çekti.

Ayrıca Bursaspor'un futbol camiasına tepki amaçlı üretildiği öğrenilen siyah şeritli forması da defilede en çok ilgi gören forma oldu. Diğer yandan Atatürk Stadı'nı denetlemek için Bursa'ya gelen UEFA denetçisi Tero Auvinen de forma tanıtım gecesini ilgiyle takip etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursaspor Puma Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title