Haberler

Tillo Belediyesinin Yeni Binasının Temeli Atıldı

Tillo Belediyesi yeni hizmet binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Tillo Belediyesi yeni hizmet binasının temeli, düzenlenen törenle atıldı.

Belediye Başkanı İdham Aydın, törende yaptığı konuşmada, ilçenin mimari yapısına uygun olarak yaptıkları projeleri hayata geçirmeye devam ettiklerini söyledi.

Proje ile belediye hizmet binasının yanı sıra Şifa Kuyusu Projesi ve çevre düzenleme çalışmalarının da hayata geçirileceğini ifade eden Aydın, şunları kaydetti:

"Belediye hizmet binamızın ön tarafında altı, arka tarafında da biri iki katlı olmak üzere toplam yedi ticaret merkezi yapılacak. Proje kapsamında 100 kişilik konferans salonu da halkımızın hizmetine sunulmuş olacak. Binanın dış cephesinde boşluklu mekanik sistem taş kaplama uygulanacak."

Şifa Kuyusu'nun bina içerisinde kalacak şekilde yeniden düzenleneceğini belirten Aydın, binada ayrıca duşluk, abdest alma yerleri ve dört odalık misafirhanenin yer alacağını aktardı.

Aydın, projelerin hayata geçirilmesi ile ilçenin yeni bir meydana kavuşacağını sözlerine ekledi.

Belediyenin yeni hizmet binasının temeli, İl Müftü Vekili Muhammed Özdemir'in okuduğu duanın ardından atıldı.

Temel atma törenine, Vali Ali Fuat Atik, AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Tillo Kaymakamı Yunus Koç, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Aydın Tillo Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title