Haberler

The Walking Dead 8. Sezon Fragmanı Yayınlandı!

The Walking Dead 8. sezon fragmanı düzenlenen Comic Con etkinliği çerçevesinde, dizinin hayranları ile paylaşıldı.

The Walking Dead 8. sezon fragmanı düzenlenen Comic Con etkinliği çerçevesinde, dizinin hayranları ile paylaşıldı.

The Walking Dead 8. sezonda herkesi ekranlara bağlayacak!

Soluksuz geçen 7 sezonun ardından yeni sezonda hayranları ile buluşacak olan Walking Dead'in yeni sezon için çalışmalarına, çekilen bir sahnede 6 metreden direk olarak yere düşen dublörün ölümü sonrasında ara verilmişti.

Yaşanan talihsiz olaylarına ardından dizi çekimlerine yeniden başlayan ekip, oldukça iddialı ve bir o kadar da eğlenceli bir sezon ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

22 Ekim 2017'de ekranlara geri dönecek olan efsanevi dizi, yine herkesi ekranlara kilitlemeyi hedefliyor. 7. sezonda yaşanan olayların hemen ardından devam ettiğine tanıklık ettiğimiz fragman, bizlere bol bol aksiyonun beklediğinin sinyalini veriyor.

Kısacası yeni sezonda özlenilen Walking Dead sahnelerinin geri döneceğini görmekteyiz.

Yeni sezon oldukça eğlenceli geçecek!

Negan'a karşı mücadele veren Rick'in ve Kingdom ekibinin soluksuz maceralarına misafirlik edeceğimiz 8'inci sezonda tüm dengeler değişeceğe benziyor.

Ayırca yeni yayınlanan fragmanda en çok dikkat çeken detayınsa hastanede yatan Rick'in uzayan sakallarının yanı sıra oldukça temiz görünüşüyle çok konuşulacak. Dizinin Comic Con'da yayınlanan fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz!

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

The Walking Dead Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title