Haberler

The North Face'ten Pinnacle Project Kapsamında Bir İlk!

Güncelleme:

İtalyan Alplerinde 2100m irtifada bulunan bu ikonik mağaza ile Pinnacle Project'i hayata geçiren marka, The North Face sporcularının en zorlu maceralarında kullandıkları, koleksiyon niteliği taşıyan ürünlere ev sahipliği yapıyor.

YÜKSEK İRTİFADA POP-UP MAĞAZA!

The North Face, 52 yıl önce ilk mağazasının açılışında hafızalara kazınacak bir geceye ev sahipliği yapmıştı. 26 Ekim 1966'da San Francisco'da North Beach'teki mütevazı bir açık hava deposu, punk müzisyenler, dağcılar, ünlüler, modacılar, aktivistler, kanaat önderleri ve hippilerden oluşan bir kalabalıkla doluydu. O an orada bulunan efsane müzik grubu The Greatful Dead'in doğaçlama müziğiyle kalabalık kendinden geçti. O gece The North Face ruhunun doğduğu gece olarak kabul edilir.

50 yıldan uzun bir süre sonra, bu gecenin anısına, The North Face, Dolomitler'in kalbinde 2100 metre irtifada, en ikonik pop-up dağ mağazasını açıyor. Pinnacle Project (Zirve Projesi) kapsamında hayata geçirdiği bu ilkle de keşfin sınırlarını daha da zorluyor.

THE NORTH FACE, TARİHİNDEKİ EN İKONİK MAĞAZALARINDAN BİRİNİ İTALYAN ALPLERİNDE AÇTI!

İtalyan Alplerindeki Val San Nicolò'da yer alan pop-up mağazaya sadece yürüyerek ulaşılabiliyor. Alex Honnold ve Conrad Anker'den Simone Moro'ya ve Caroline Ciavaldini'ye kadar günümüzün en etkin maceraperestleri tarafından giyilen ikonik koleksiyoner parçalarını görmek isteyenleri 2 saatlik zorlu bir patika yürüyüşü bekliyor. The North Face atletleri tarafından zirvede giyilen ya da yanlarında olan ve şimdilerde 8 koleksiyoncuya ait eşyalar, çantalar ve ceketler Never Stop Exploring ruhuyla yeni sahibine ilham vermesi için, her bir efsane sporcunun kişisel mesajı eklenerek yenilendi ve etiketlendi.

The North Face'ten Pinnacle Project Kapsamında Bir İlk!

Pop-up mağaza 10 gün boyunca açık olacak ve korkusuz maceraperestlere, yapılacak açık artırma öncesinde atletlerin yolculuklarında en iyi dostu olan bu eşya arşivini görme ve hissetme fırsatı verecek. En güzel yanı da açık artırmada elde edilen tüm gelirin dağlara geri dönecek olması... The North Face köklerinin gerçek bir mirası olan Pinnacle Project'le marka, keşif gezilerinin geleceğini, uzun yıllar devam etmesi için şimdiden garantiye alıyor.

Pop-up mağazanın ikonik açılışıyla The North Face, Pinnacle Project'i de başlatıyor. Outdoor, moda, tasarım ve müziği canlı deneyimlerle birleştiren eşsiz koleksiyonuyla asi ruhları keşfe çıkmaya davet ediyor. Pinnacle Project, 2018 sonbaharında Berlin'de ve Manchester'da, "Urban Explorers" için sınırlı sayıdaki koleksiyonlarla erişilebilir olacak.

Kaynak: Bültenler / Moda

The North Face San Francisco Moda Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title