Haberler

Tff'den Tekirova Belediyespor'a Ziyaret

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurulu Play-Off hedefine sıkı kenetlenen Tekirova Belediyespor'u ziyaret etti.

Türkiye Futbol Federasyonu Profesyonel Kurulu Play-Off hedefine sıkı kenetlenen Tekirova Belediyespor'u ziyaret etti. Tesis, saha, coğrafi özellikleri ile ve 3.Ligde göstermiş olduğu performans nedeniyle Tekirova Belediyespor'a övgüler yağdı.

TFF Yönetim Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, Temsilciler Kurulu Başkanı Fatih Tanfer, Antalya Bölge Müdürü Cansel Çevikol Tuncer ve Üst Klasman Temsilci İlhami Kaplan'dan oluşan heyet Tekirova Belediyespor'a ziyarette bulundu.Tekirova Belediyespor Onursal Başkanı Yusuf Üras ve As Başkan Fahri Şimşek ziyarete gelen TFF yetkilileri ile birlikte stadyumda incelemeler yaptı. Kurul Başkanı Arif Koşar çalışmalar hakkında bilgiler alırken, "Sizin gibi profesyonel çalışan bir takımı ikinci ligde görmek bizleri mutlu eder. Play-Off yolundaki istikrarlı ilerleyişiniz heyecan verici. Bu yolda sizlere başarılar dilerim" dedi.

Başkan Üras ziyaretten dolayı memnuniyetini belirterek, "Sporu, gençleri iyi yönlere çekmesinin yanında tanıtım, sağlık ve sosyalleşme olarak görüyoruz. Çünkü bu bölgede bunlara ihtiyaç var. Bakın buradaki okulda 9 ülkeden çocuk var. Bütün illerden vatandaş var. Onları tek bağlayan şey spor. Tekirovaspor amatörde oynarken şuna şahit oldum. Tribün dolu, iki arkadaş birbirleriyle küs ve yan yana oturmuşlar. Tekirovaspor bir gol atınca bir anda kalkıp birbirleriyle sarıldılar. O sarılma barışmalarına sebep oldu. Sizlerin bu ziyareti ikinci lig hedefleyen bizleri motive etti ve çalışmalarımıza destek olacak" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirova Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title