Haberler

Tff. 3 Futbol Ligi

Türkiye Futbol Federasyonu (Tff) 3. Ligi 3. Grup Takımlarından Nazilli Belediyespor'da, Son Haftalarda Alınan Başarılı Sonuçların Sevinci Yanıyor. Teknik Direktör Hakkı Aslan'ın Takımın Başına Getirilmesinin Ardından Oynanan 5 Maçta 13 Puan Toplayan Nazilli Belediyespor'un Yakaladığı Çıkış Çizgisi Tüm Spor Otoritelerinin Dikkatini Çekti.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Ligi 3. Grup takımlarından Nazilli Belediye spor'da, son haftalarda alınan başarılı sonuçların sevinci yanıyor. Teknik Direktör Hakkı Aslan'ın takımın başına getirilmesinin ardından oynanan 5 maçta 13 puan toplayan Nazilli Belediye spor'un yakaladığı çıkış çizgisi tüm spor otoritelerinin dikkatini çekti.

Nazilli Belediyespor'un son haftalarda aldığı başarılı sonuçların tesadüf olmadığını iddia eden Nazili Belediyespor Teknik Direktörü Hakkı Aslan, Nazilli Belediyespor'da ikinci defa teknik direktörlük görevini kabul etmesinin boşuna olmadığını söyledi. 2000 yılında ilk kez görev yaptığı Nazilli Belediyespor'u 3.ligde şampiyon yaparak 2.lige çıkardığını hatırlatan Aslan, "O yıl Türkiye Kupasında Erzurumspor ve Gençlerbirliğini yenerek ilk 8 takım arasında kalma başarısını gösterdik. Fethiyespor ve Aydınsporu da çalıştırdıktan sonra bu yıl çok yakından tanıdığım Nazilli Belediyesporu yeniden 2.lige çıkartmak için bu görevi kabul ettim. En büyük karakterim hırslı, inatçı olmam, hedefime kilitlenmem. Futbolcularımda da bunu isterim. İnanmanın başarının yarısı olduğunu biliyor ve futbolcularımın da başarıya inanmalarını sağlıyorum. Nazilli Belediyespor'un başarısı sadece benim başarım değil. Başkanımızla, yönetimimizle, futbolcularımızla hepimizin ortak başarısı. Son 5 maçta 13 puan alarak hızla zirveye tırmandık. Bu başarımızın arkası mutlaka gelecek. Yeter ki futbolcularım disiplini, sisteme uymayı, çalışmayı sevsinler, kazanma hırsı ile sahaya çıksınlar. Bu güne kadar bunu başardık. Sezon sonunda da sevinen, 2. lige çıkacak takımlardan biri de Nazillispor olacak" dedi.

(AS-MB-İK) 27.02.2008 18:27 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title