Haberler

Tff 2. Ligi

Adana Büyükşehir Belediyesi, Tff 2. Lig 2. Grup'ta Mücadele Eden Adana Demirspor'un 5 Ocak Stadı'nda Oynayacağı İzmirspor Maçı İçin Ücretsiz Otobüs Seferi Düzenledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, TFF 2. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Adana Demirspor'un 5 Ocak Stadı'nda oynayacağı İzmirspor maçı için ücretsiz otobüs seferi düzenledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, geçen hafta Adanaspor ve Adana Demirspor'un maçlarını kazanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek, "Geçen hafta Adanasporluyduk, bu hafta Adana Demirsporluyuz. Adanalı olarak birbirimize sahip çıktığımız müddetçe her engeli aşarız. Bu hafta tüm Adanalıları stada davet ediyor ve Adana Demirsporumuza destek olmaya çağırıyorum. Küfür etmeden, takımımız lehine zamanında ve yerinde tezahürat yapalım. İnanıyorumki, maçtan sonra gülen taraf biz olacağız" dedi.

5 Ocak Stadı'nda Pazar günü saat 20.00'de oynanacak Adana Demirspor-İzmirspor maçına saat 18.00'den itibaren şehrin çeşitli güzergahlarından ücretsiz klimalı otobüs kaldıracaklarını belirten Durak, "Taraftarlarımızdan stada bilet alarak girmelerini ve takımımızın bütçesine destek olmalarını da istiyorum" diye konuştu.

Adana Demirspor-İzmirspor maçı stat güzergahları şöyle:

- Buruk Mezarlığı, Kozan Yolu, PTT Evleri, Kozan Yolu, Orhan Kemal Bulvarı, D-400 Karayolu, Fuzuli Caddesi, Stadyum.

- Levent, 19 Mayıs, Polis Okulu, Afet Evleri, Özgür Mahallesi, D-400 Karayolu, Fuzuli Caddesi, Stadyum.

- Hadırlı Mahallesi, Eminağa Caddesi, Hürriyet Karakolug, Eski Vilayet, Fuzuli Caddesi, Stadyum.

- Akkapı Mahallesi, Saydam Caddesi, Çakmak Caddesi, Atatürk Caddesi, Stadyum.

- Fevzipaşa I, Aydınlar, Nedimbey, Narlıca, Denizli Sağlıkocağı, Güney Sanayi, Çifte Minare, Celal Bayar Köprülü Kavşağı, D-400 Karayolu, Müze kavşağı.

- Gülbahçesi, Obalar Caddesi, Kıbrıs Caddesi, Bakımyurdu Caddesi, Hacı Bayram, Çifteminare, Cumhuriyet Caddesi, Atatürk Caddesi, Stadyum.

- Gürselpaşa Mahallesi, İsmetpaşa, Diyap Durağı, Trafik, D-400 Karayolu, Atatürk Caddesi, Stadyum.

- Küçükdikili, Yeşiloba, Şakirpaşa, D-400 Karayolu, Atatürk Caddesi, Stadyum.

- 100.Yıl Mahallesi, Belediye Evleri, Tellidere, Kanal, Sular, Stadyum.

- Kurttepe, Turgut Özal, Kenan Evren, İbo Osman, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Gazipaşa, Stadyum.

(AB-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title