Haberler

Tetiş Yapı Elazığspor-Boluspor Maçının Ardından - Kalpar ve Karafırtınalar

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında kendi sahasında ağırladığı Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Hak ettiğimiz 3 puanı iyi bir oyunla aldık.

Spor Toto 1. Lig'in 30. haftasında kendi sahasında ağırladığı Tetiş Yapı Elazığspor'u 2-0 yenen Boluspor'un teknik direktörü Sait Karafırtınalar, "Hak ettiğimiz 3 puanı iyi bir oyunla aldık. İnşallah ilk 2 olmasa da süper lig yolundaki üçüncü bileti mutlaka biz alacağız." dedi.

Karafırtınalar, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Tetiş Yapı Elazığspor'un altlarında bulunan ve kendilerine an yakın rakip olduğunu ifade eden Karafırtınalar, "Bu kazanılması ve en azından da kaybedilmemesi gereken bir maçtı. Ama rakibin tek şansı vardı. Kazanmaktan başka şansı yoktu. Zaten maça beklediğimizin dışında ofansif bir kadro ile çıktılar. Onlarda beklediğimiz bir oyun anlayışı vardı. Ama farklı bir yapı ile sahaya çıktılar. Birkaç tane pozisyon verdik. Şansımıza onları değerlendiremediler." şeklinde konuştu.

Karafırtınalar, 0-0 beraberlikle sonuçlanan ilk yarıdan sonra maçın ikinci yarısına daha farklı başladıklarını da sözlerine ekleyerek, "İkinci yarı biz de yaptığımız değişikliklerle gerçek gücümüzü sahaya yansıttık. Hak ettiğimiz 3 puanı iyi bir oyunla aldık. İnşallah ilk 2 olmasa da süper lig yolundaki üçüncü bileti mutlaka biz alacağız." ifadesini kullandı.

Tetiş Yapı Elazığspor cephesi

Tetiş Yapı Elazığspor teknik direktörü Hüseyin Kalpar ise, bu karşılaşmanın her iki takım açısından da çok önemli olduğuna vurgu yaparak, "Değerli bir 3 puan olacaktı. Ama bu değerli 3 puanı Boluspor kazandı. İlk yarıda yakalamış olduğumuz net bir pozisyon vardı. Eğer bunu gole çevirmiş olsaydık işin şekli değişebilirdi. İkinci yarıya çıktık. Bazı yerlerde topun bizde kalması gerekirken bizde kalmadı. Çok fazla pas hatası yaptık. Çok fazla top kaptırdık." diye konuştu.

Kaptırdıkları toplar sonucunda rakiplerinin atak yaptığını ve hem takım hem de bireysel hatalarla 2 gol yediklerini anlatan Kalpar, "İkinci yarıda yemiş olduğumuz birinci gol hatalarla dolu bir gol. Olmaması gerekirdi. Özelikle deplasmanda oynayan bir takımın daha kararlı olması gerekiyor. Bizim yanlışımız hatamız kabul etmek gerekir. İkinci gol de çok bariz bireysel hatalardan 2-0 mağlup duruma düştük. Bugün Bolu hak etti. Boluspor'u tebrik ediyorum. Kendi takımıma da geçmiş olsun diyorum. Play-off şansımızı çok çok fazla, aşırı derecede fazla bir şekilde kaybettik. Ama 4 maç kaldı. Bu 4 maçı da kazanabilme adına sonuna kadar mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.

Açıklamasının ardından kendisine takımın kötü olduğu yönünde görüş bildiren bir gazeteci ile kısa bir tartışma yapan Kalpar, "Ben gerçekleri sizinle konuşamam. Gerçekleri başkanla, yönetim kuruluyla konuşurum. Ben sadece şu anda maçın analizini yaptım. Boluspor hak etti, biz de hak etmedik diyorum. Eğer ilk golü biz atsaydık işin şekli değişebilirdi diyorum. Bundan daha doğru ne söylenebilir. Gerçek dışı bir şey mi söylüyorum. 'Ben istifa ediyorum' diye burada açıklamam seni mutlu edecek mi?" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Sait Karafırtınalar Hüseyin Kalpar Elazığspor Boluspor Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title