Haberler

Tersine Dünya Adlı Oyun Tiyatroseverlerle Buluştu

Güncelleme:

Hatay Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunun yaz döneminde başlatmış olduğu Genç Tiyatro Deneme Sahnesi'nin oyunu ikinci kez tiyatroseverlerler ile buluştu.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın öncülüğünde kurulan HBB Şehir Tiyatrosu, yediden yetmişe herkesin büyük ilgi ve beğeni ile takip ettiği birbirinden güzel ve renkli oyunlara imza atmaya devam ediyor.

KURSİYERLER SEYİRCİLERDEN TAM NOT ALDI

Orhan Kemal'in yazdığı, HBB Şehir Tiyatrosu'nun başarılı oyuncularından Atilla Yaprak'ın derleyip düzenlediği 'Tersine Dünya' adlı oyun, 26 Kasım Pazar günü Samandağ Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerin beğenisine sunuldu.

Aldıkları tiyatro eğitimleri süresinde kursiyerlerin büyük bir emekle hazırladığı 'Tersine Dünya' adlı oyun seyircilere keyifli anlar yaşattı.

Yoğun ilginin ve katılımın olduğu oyunun sonunda seyircilerden tam not alan HBB Şehir Tiyatrosu ekibi seyircilere Orhan Kemal'in 'Eskici ve Oğulları' adlı kitabını hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Orhan Kemal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title