Haberler

Tepe Kesilip Şelale Yapılacak

Samsun'un Kavak İlçe Belediye Başkanı Bahri Kesici, Eski Kireç Ocağındaki Kayalıkların Tepesini Kestirip Şelale Yaptıracağını Belirtti. Kavak'ın Çehresini Değiştirme ve İlçeye Değer Katma Çalışmalarının Hızlı Bir Şekilde Sürdüğüne Dikkat Çeken Bahri Kesici, Soğuksu Mahallesi'nde Bulunan Eski Kireç Ocağında Kayalık Bulunduğunu Dile Getirerek, "Yaklaşık 20 Metrelik Bu Kayalığın Tepesini 2 Metre...

Samsun'un Kavak İlçe Belediye Başkanı Bahri Kesici, eski kireç ocağındaki kayalıkların tepesini kestirip şelale yaptıracağını belirtti. Kavak'ın çehresini değiştirme ve ilçeye değer katma çalışmalarının hızlı bir şekilde sürdüğüne dikkat çeken Bahri Kesici, Soğuksu Mahallesi'nde bulunan eski kireç ocağında kayalık bulunduğunu dile getirerek, "Yaklaşık 20 metrelik bu kayalığın tepesini 2 metre boyunca keseceğiz. Üstünü düzledikten sonra çok güzel bir şelale yapacağız. İmar uygulaması çalışmalarımız bittikten sonra şelale projesi çalışmasını hayata geçireceğiz" dedi.

(AG-SA)

29.09.2007 16:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title