Haberler

Temiz Futbol" İçin Malatya'dan Trabzon'a Yürüdü

"Temiz futbol" için memleketi Malatya'dan 17 Haziran'da yola çıkan ve Trabzon'a ulaşan 36 yaşındaki Yunus Metin, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaret etti.

Metin, Trabzonspor Kulübü'nü ziyaretinde, Genel Sekreter Köksal Güney, TS Club'tan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Türköz, amatör branşlar sorumlusu Muhammet Kara, Yönetim Kurulu üyeleri Yakup Arslan ve Çetin Kansız ile görüştü.

Güney, burada yaptığı açıklamada, ziyaretin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Yunus Metin'in bu mücadelesi, 2010-11 sezonunda yaşanan saha dışı olaylarda yıpranan Türk futboluna önemli bir mesaj olmuştur. Tarihi kahramanlar yazar. Yunus da tarih yazmıştır. Temiz futbol adına önemli bir mesajdır. Yunus'umuza bu mücadelesinden dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

Yunus Metin ise yönetim kurulunun ilgisi karşısında çok duygulandığını ifade ederek, "Temiz futbol inşallah tertemiz eller tarafından yönetilir. Yola çıkarken yalnızdım ama birçok kişinin desteğinin benimle olduğunu biliyordum" diye konuştu.

Türköz ise Yunus Metin'e üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor forması, özel işlemeli tabak ve çeşitli hediyeler verdi.

Ayrıca Yunus Metin'in kulübe üyelik işlemleri yapıldı. - Trabzon

Kaynak: AA / Spor

Murat Türköz Köksal Güney Trabzonspor Malatya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title