Haberler

Televizyon programında işler ters gitti! Şov yapmak isterken timsaha yem oluyordu

Güncelleme:

Avustralya'da Timsah Avcısı programıyla tanınan Steve Irwin'in programında korku dolu anlar yaşandı. 18 yaşındaki Rob isimli timsah öğreticisinin yemek verdiği sırada bir anda sudan çıkan Casper isimli timsah, Rob'u kovalamaya başladı. Genç, arkadaşlarının yardımı sayesinde timsahtan kurtulabildi.

Avustralya'da yayınlanan televizyon programı, az kalsın faciaya neden oluyordu. Babası da kendisi gibi timsah eğiticisi olan 18 yaşındaki Rob isimli genç, Timsah Avcısı programı için gösteri yapmaya karar verdi.

BEKLENMEYEN OLDU

Genç, elindeki yemle timsahın olduğu kafese girdi. Bir süre timsahın gelmesini bekleyen gencin yemi atacağı sırada timsah sudan çıktı ve gencin üzerine doğru koşmaya başladı. Rob bu sırada elindeki yemi suya atsa da timsahı kendisinden uzaklaştırmayı başaramadı.

ARKADAŞLARI KURTARDI

Çığlık içerisinde timsahtan koşmaya başlayan Rob, hayvanat bahçesindeki diğer arkadaşlarının devreye girmesi sonucu kurtarıldı. Timsahın isminin Casper olduğu öğrenilirken, zaman zaman bu tarz aksilikler sergilediği ve kestirilemez olduğu belirtildi.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Avustralya Yaşam Dünya Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title