Haberler

    Valve, Half-Life Filmi İçin Steven Spielberg'ü Bile Reddetmiş

    Valve'ı bu işe ikna etmek gerçekten kolay değilmiş.

    Mahmut Saral - - Oyun dünyasının en büyük isimlerinden olan Half-Life uzun süredir uykuda ve serinin geleceğine dair uzun süredir bir bilgi yok. Hayranları bir yandan yeni oyunlar beklerken, diğer yandan da devamlı çıkan "filmi yapılabilir" haberleriyle heyecanlanıyor. Ancak Valve, yakın zamana kadar Half-Life'ın filminin yapılmasını düşünmüyordu. Bugüne kadar gelen birçok teklifi de reddetmişlerdi, çünkü istedikleri gibi bir iş ortaklığı görememişlerdi. Meğerse Valve'a Half-Life filmi için teklif sunanlar arasında, Steven Spielberg'lü Dreamworks de varmış...

    Larry Shapiro'nun (Valve ajanı olduğu söyleniyor) dediklerine bakılırsa, Half-Life filmi için zamanında Sony ve Dreamworks, görüşmeler yapmaya ofise gelmiş. Dreamworks sunumu esnasında Steven Spielberg görününce, Valve elemanları bir hayli şaşırmış. Ancak görüşmeler olumlu sonuçlanmamış. Gerekçe olarak Valve'ın mali kaygıları ve olası devam filmleri konusunda yaşanan fikir uyuşmazlıkları gösterilmiş.

    Aylar önce yaptığımız haberimizde ise, J.J. Abrams'ın Half-Life ya da Portal filmi yapabileceğinden bahsetmiştik sizlere. Detaylar için buraya bakabilirsiniz.

    Mahmut Saral - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Steven Spielberg Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title