Haberler

    Türk Telekom'un Yeni CEO'su Rami Aslan

    Güncelleme:

    Türk Telekom'un yeni CEO'su, Oger Telecom CEO'su olarak görev yapan Rami Aslan oldu.

    Emre Çetinkaya - - Bugün, Türk Telekom'un üst yönetiminde ciddi değişiklikler yaşandı. Türk Telekom'un Grup CEO'su Hakam Kanafi ve Türk Telekom CEO'su Tahsin Yılmaz'ın sürpriz bir şekilde görevinden ayrıldığı açıklandı. Yeniden yapılanma kapsamında Türk Telekom'un yeni CEO'su ise, Telekom yönetim kurulu üyesi ve Oger Telecom CEO'su olarak görev yapan Rami Aslan oldu.

    Belirtilene göre, 10 Aralık 2013 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere gerçekleşen bu sürpriz değişiklik sonucunda, Türk Telekom Grup CEO'su olarak görev yapan Hakam Kanafani Türk Telekom Yönetim Kurulu Başkanı Başdanışmanı olarak atandı. Kanafani, aynı zamanda Türk Telekom ve Grubun teknoloji şirketlerinin ve Oger Telecom ve Güney Afrika'da faaliyet gösteren Cell C (PTY) Limited'in yönetim kurulu üyesi olacak.

    Öte yandan Türk Telekom Genel Müdürü olarak görev yapan Tahsin Yılmaz ise, Oger Telecom Yönetim Kurulu Başkanı danışmanı olarak yoluna devam edecek.

    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hakam Kanafani Emre Çetinkaya Oger Telekom Türk Telekom Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title