Haberler

    Sam Fisher'ın Yer Aldığı Ghost Recon Etkinliği Bugün Başlıyor

    Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint için büyük gün geldi. Ne mi olacak? Bugün, sıradaki büyük güncelleme ile Sam Fisher ağabeyimizin konuk olacağı Adventure: Deep State adındaki ikinci bölüm başlayacak.

    2.0.0 versiyonlu büyük güncelleme, PC, PlayStation 4 ve Xbox One platformlarında eş zamanlı olarak yayınlanacak.

    İlk Adventure: Deep State görevi bütün oyuncular için ücretsiz olacak ama ödülleriyle birlikte tamamına erişim sağlayabilmek için Year 1 Pass sahibi olmanız gerekiyor. Ne var ki Year 1 Pass sahibi olan bir arkadaşınız var ise kooperatif desteği sayesinde tamamını oynayabilmeniz mümkün olacak. Alternatif olarak 1900 Ghost Coins karşılığında sadece bölümü satın alabilirsiniz. Senaryoya göre, Sam Fisher ile dünyanın dört bir yanından ordu uzmanlarını kaçıran The Strategist'i durdurmanız gerekecek. Toplamda yedi saat sürecek içerikte sekiz görev ve Splinter Cell temalı on ödül sizi bekleyecek.

    Bunların dışında seçili olmayan silahları ve teçhizatları topluca atma ve satma ve yanlışlıkla atılmalarını veya satılmalarını engellemek için favorilere alma seçeneği getiriliyor. Eğer isterseniz silahları ve teçhizatları aldığınızda doğrudan kuşanabileceksiniz. Bununla birlikte tüm yüksek seviyeli teçhizatları otomatik olarak kuşanabileceksiniz. Ne var ki bu bütün silahlar için geçerli olmayacak. Ayrı bir seçenek ile silahlarınızı ve teçhizatlarınızı isim, tip, teçhizat seviyesi ve kalite olarak sınıflandırabileceksiniz.

    Ghost Recon Adventure: Deep State neler içeriyor?

    Ghost War modu için Engineer ve Echelon adıyla iki yeni sınıf, Construction Site, Forgotten Valley, Freight Yard ve Stoney Creek adıyla dört yeni harita, yeni görevler ve harita oylama sistemi getirilecek. Ayrıca yeni bir silah eklentisi, altı özelleştirme eşyası, üç unvan ve bir yeni amblem eklenecek.

    Adventure: Deep State güncellemesiyle Maria'nın dükkanı da zenginleşiyor. Skell kredileri ile alabileceğiniz yeni silah eklentileri, figürler, özelleştirme seçenekleri, araçlar, silahlar ve silah varyasyonları olacak.

    Eğer Year 1 Pass sahibiyseniz veya 1900 Ghost Coins karşılığında ikinci bölümü satın almışsanız, iki yeni figür, iki yeni özelleştirme eşyası ki bunlardan bir tanesi ilk görevi tamamladığınızda elde edeceğiniz Fourth Echelon Goggles olacak, dört yeni teçhizat, üç yeni unvan, bir yeni araç ve yine bir yeni ilk görevi tamamladığınızda elde edeceğiniz SC-IS HDG silahı ödülünüz olacak.

    Ubisoft tarafından paylaşılan detayların devamına bakacak olursak, Engineer ve Echelon sınıfları için Raid Boss ödülü olarak maske, üst giysi, yelek, eldivenler ve pantolondan oluşan set kazanabilecekken bu iki sınıf için bir yeni kamuflajlar, yeni amblemler, yeni silahlar, yeni unvanlar ve özelleştirme açabilmeniz de mümkün olacak.

    Son olarak, oyun içi mağaza için ayrı ayrı Third Echelon, Paladin Nine ve RT-5 Shepard Mk. II paketleri eklenirken Tom Clancy's Ghost Recon: Breakpoint oyunun geneli için hata çözümlemeleri ve dengeleme ayarları yapılacak.

    Adventure: Deep State için yayınlanan fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz.

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Rolls-Royce Ghost Haberler

    Bakmadan Geçme

    Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title