Haberler

    PlayStation Days of Play İndirimleri Başladı

    Güncelleme:

    Sony PlayStation cephesinde, yılın büyük bir merakla beklenen sıradaki indirim dönemi olan Days of Play başladı.

    Sony PlayStation cephesinde, yılın büyük bir merakla beklenen sıradaki indirim dönemi olan Days of Play başladı. Onlarca dijital ve kutulu oyun ve PlayStation Plus aboneliği uygun fiyatları ile alınmayı bekliyor.

    İster dijital olsun ister kutulu, günümüzdeki oyunların fiyatları artık cep yakar hale gelmeye başladı. Haliyle bizler de oynamayı istediğimiz bir oyunu alabilmek için alınabilir diyeceğimiz seviyelere inmesini bekliyoruz. Neyse ki yıl genelinde birçok indirim dönemi oluyor ve bizim için de alım fırsatı doğuyor. Days of Play de bu dönemlerin arasında yer alıyor.

    Hem dijital hem de kutulu oyunları kapsayan Days of Play, bu hafta itibarıyla başladı. Dijital ve kutulu oyunlarda da 17 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek indirim kampanyasında, sürüsüne bereket oyunun alınabilir seviyelere indiğini söyleyebiliriz.

    Days of Play İndirimlerinde Neler Var?

    Öncelikle dijital ile başlayalım. Buradan ulaşabileceğiniz Days of Play sayfasında, 90 TL'den Ucuz Oyunlar, 90 TL'den ucuz oyunlar, En Çok Satanlar ve Eklentiler olmak üzere dört farklı kategori bulunuyor. Genel olarak baktığımızda dikkat çeken birçok oyun olduğunu görebiliyoruz. Mesela Resident Evil 3 (2020), DOOM Eternal, Marvel's Spider-Man, Red Dead Redemption 2, Need for Speed: Heat, Days Gone, Call of Duty: Modern Warfare 2 - Campaign Remastered, Star Wars Jedi: Fallen Order, Dreams, Mortal Kombat 11, Tekken 7, Predator: Hunting Grounds, Death Stranding, The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition, Monster Hunter World: Iceborne Master Edition, HITMAN 2, Metro Exodus, Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition, The Outer Worlds, Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint - Standard Edition, Battlefield V, Dying Light: The Following - Gelişmiş Sürüm, A Plague Tale: Innocence, Borderlands 3 ve BioShock: The Collection, son derece makul seviyelere inmiş durumlar. Ayrıca seçili oyunların eklentilerinin ve özel sürümlerinin de alınabilir seviyelere inmiş olduklarını görebiliyoruz.

    Öte yandan, bir yıllık PlayStation Plus aboneliği de % 30 indirimle 125.99 TL karşılığında satın alınabiliyor.

    Kutulu oyun tarafında ise yine 17 Haziran 2020 tarihine kadar devam edecek indirimler söz konusu. PlayStation Türkiye tarafından sosyal medya üzerinden yapılan duyuruya bakılırsa, tüm teknoloji marketlerinde geçerli olacak kampanyaya göre Death Stranding ve Days Gone 449 TL yerine 149 TL, Nioh 2 469 TL yerine 249 TL, Predator: Hunting Grounds 299 TL yerine 149 TL, PUBG 179 TL yerine 99 TL karşılığında satın alınabiliyor.

    Bunun dışında, 189 TL üzerinden satılan Concrete Genie ve MediEvil oyunlarından herhangi birini alırsanız, diğeri hediyeniz olacak.

    3-17 Haziran tarihleri arasında kutulu oyunlarda geçerli indirim günleri "Days of Play" başlıyor! Kampanyaya tüm teknoloji marketlerden ulaşabilirsiniz.#PlayStation #DaysOfPlay pic.twitter.com/C9jwOM9IMG

    — PlayStation Türkiye (@PlayStationTR) June 2, 2020

    Kaynak: Tamindir / Teknoloji

    Sony PlayStation Teknoloji Haberler

    Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

    Bingöl'ün Karlıova ilçesinde 4,2 büyüklüğünde deprem

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölümüyle ilgili yeni inceleme! Adli Tıp eski rapordaki ifadeyi çürüttü

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

    Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

    Bakmadan Geçme

    26-27 Temmuz Akaryakıt Fiyatları: Benzine, motorine, mazota zam veya indirim var mı, gelecek mi? Akaryakıt zammı ne zaman? 26-27 Temmuz bugün ve yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, kaç derece? Bu akşam kimin maçı var? Bugün TV'de kimin maçı var, ne maçı? 26 Temmuz bugünkü günün maçları Bingöl'de deprem mi oldu? Bingöl'de son dakika deprem oldu! Deprem şiddeti ve büyüklüğü kaç, nerede oldu? Son depremler AFAD ve Kandilli listesi Milli takım kadrosundan çıkarılan Tuğba Şenoğlu İvegin kimdir? Tuğba Şenoğlu İvegin kaç yaşında, nereli? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? Beyoğlu, Fatih, Sarıyer 26-27 Temmuz İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? Aliağa, Bergama, Çeşme 26-27 Temmuz 2024 İzmir su kesintisi listesi! Gaziantep GASKİ su kesintisi: Gaziantep'te sular ne zaman gelecek? Şahinbey, Şehitkamil, Nurdağı 26-27 Temmuz 2024 GASKİ su kesintisi listesi! Adana ASKİ su kesintisi: Adana'da sular ne zaman gelecek? Çukuorva, Karataş, Pozantı 26-27 Temmuz 2024 Adana su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? Karatay, Beyşehir, Ilgın 26-27 Temmuz 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? Alanya, Korkuteli, Demre 26-27 Temmuz 2024 Antalya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? İnegöl, Nilüfer, Mustafakemalpaşa 26-27 Temmuz 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? Yenimahalle, Sincan, Bala 26-27 Temmuz 2024 Ankara su kesintisi listesi! Adalet bölümü kaldırıldı mı? Hangi liseler ve üniversitelerde Adalet bölümü var? 27 Temmuz 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, KARİYER, SAĞLIK burç yorumları! 27 Temmuz burç yorumları nedir?
    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Saral, DEM Partili vekili yumruklayan Karaismailoğlu'nu tebrik etti: Oflu duruşuna sağlık

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title