Haberler

Origen Yeni Sezon İçin Yeni Orta Koridor Oyuncusunu Buldu

League of Legends'ın en deneyimli oyuncularından xPeke'nin League of Legends Dünya Şampiyonasından sonra oyunu bırakması ile birlikte orta koridor arayışını sürdüren Origen, sonunda istediği oyuncuyu bulmuş gibi gözüküyor.

origen

League of Legends'ın en deneyimli oyuncularından xPeke'nin League of Legends Dünya Şampiyonasından sonra oyunu bırakması ile birlikte orta koridor arayışını sürdüren Origen, sonunda istediği oyuncuyu bulmuş gibi gözüküyor. Avrupa LCS'nin en çok sevilen orta koridor oyuncularından olan PowerOfEvil yeni sezon ile birlikte Origen adı altında oynayacak.

Çok iyi bir Dünya Şampiyonası geçiren fakat yarı finalde SKT'ye çok ağır şekilde yenilen Origen'de xPeke, turnuva sonunda profesyonel oyunculuğu bıraktığını açıklamıştı. Origen bugün yaptığı açıklama ile birlikte sonunda takıma istedikleri kalitede bir orta koridor oyuncusu bulduklarını açıkladı. Yine Avrpua LCS'inden Unicorns of Love adlı takımda oynayan PowerOfEvil bu sezondan itibaren Origen'de kariyerine devam edecek. Tristan "PowerOfEvil" Schrage'ın takıma katılması ile birlikte yaklaşan IEM San Jose turnuvasına katılacak olan Origen, son süret çalışmalara başladı.

İki haftadan kısa bir süre sonra gerçekleşecek ola IEM San Jose'de, Origen'nin yanı sıra Fnatic, Team SoloMid, Jin Air Green Wings ve CLG gibi birçok bilindik takım 150.000 dolarlık ödül için yarışacaklar.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

San Jose Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title