Haberler

Oppo A2m Özellikleri ve Fiyatı

Güncelleme:

Çinli firma Oppo, uygun fiyatlı ve teknik özellikleriyle kullanıcıları memnun edecek Oppo A2m modelini tanıttı. Telefonun özellikleri arasında 6.56 inç HD+ LCD ekran, MediaTek Dimensity 6020 işlemci, 8 GB RAM, 5.000 mAh batarya ve Android 13 tabanlı ColorOS 13.1 işletim sistemi bulunuyor. Oppo A2m, 205 ila 285 dolar arasında değişen fiyatlarla satışa sunulacak.

Ürünyelpazesini genişletmek için çalışmalarına devam eden Oppo cephesinde kısa süre önce önemli bir gelişme yaşandı. Çinli firma son olarak uygun fiyatlı ve teknik özellikleriyle kullanıcıları üzmeyecek Oppo A2m modelini vitrine çıkardı. Peki akıllı telefon neler sunuyor? İşte Oppo A2m özellikleri ve fiyatı!

Oppo A2m özellikleri

Oppo A2m; 6.56 inç HD+ LCD bir panelle gelecek. Aynı zamanda ekran 90 Hz tazeleme hızı ve 720 nit parlaklık sunuyor. Bunun yanı sıra giriş segmentin vazgeçilmezi damla çentik bu cihazda da yer alıyor. Ayrıca telefonun 163,8 x 75,1 x 8,12 mm boyutlarında ve 185 gram ağırlığında olduğunu belirtelim. IP54 sertifikası da kullanıcılara sunuluyor.

Bakmadan Geçme

Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title