Haberler

Monster Vr Ready Notebook Satışa Sunuldu

Monster VR Ready Notebook Satışa Sunuldu Monster, yeni VR Ready Notebook modellerini Kadıköy'deki Monster mağazasında satışa sundu.

Monster VR Ready Notebook Satışa Sunuldu

Monster, yeni VR Ready Notebook modellerini Kadıköy'deki Monster mağazasında satışa sundu.

En yüksek kalite ve performansı oyunculara sunmayı başaran Monster, yeni VR Ready Notebook'larıyla oyunculara VR deneyimini en başarılı şekilde yaşatmayı hedefliyor. İçerisinde 6. Nesil Skylake Intel® Core™ i7-6700K işlemci ve 8GB GDDR5 NVIDIA® GeForce® GTX980 ekran kartı bulunduran Monster'in yeni harikası yakında oyuncularla buluşacak. Tulpar T7 V6.1 ismi verilen model, sanal gerçeklik deneyimini de en akıcı ve kaliteli haliyle oyunculara sunacak.

Monster VR Ready Notebook

Tulpar-T7-V6-1-1_large Monster VR Ready Notebook

Monster VR Ready Notebook Satışa Sunuldu

Tulpar T7 V6.1'in fiyatı ise 12.000 ? civarlarında seyretmekte.

Merak eden oyuncular Monster'ın Kadıköy'de bulunan mağazasına giderek Tulpar T7 V6.1'i tamamı ile test edebilirler. Ayrıca Monster'ın diğer modellerini de test edebilmenin yanı sıra, sanal gerçeklik cihazlarını da deneyimleyebilirler.

En iyi Monster modellerini deneyimlemek ve benzersiz sanal gerçeklik deneyimini test etmek istiyorsanız Kadıköy'de bulunan Monster mağazasına uğramanızı tavsiye ediyoruz.

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Kadıköy Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title