Haberler

    Jurassic World, Açılış Gününde Nasıl Bir İlgi Gördü?

    Dinozorlarla dolu bir eğlence merkezi ne kadar eğlenceli olabilir ki?

    Mahmut Saral - -

    Jurassic Park film serisinin uzun süredir heyecanla beklenen yeni üyesi Jurassic World, nihayet ülkemiz de dahil birçok ülkede vizyona girdi.


    Colin Trevorrow tarafından yönetilen ve yapımcılar arasında Steven Spielberg'ün de bulunduğu film, açılış gününde, yani geçtiğimiz perşembe gecesi yapılan özel seanslar neticesinde 18.5 milyon dolarlık hasılat elde etti ve Universal Pictures'ın "perşembe gecesi gösterime giren filmleri arasında en yüksek hasılatı yapan film"unvanının da sahibi oldu. Haftasonu toplamındaki Amerika hasılatı beklentisi ise, 125 milyon dolar.


    Bu arada, en iyi perşembe gecesi açılışının 27.6 milyon dolar ile Marvel's Age of Ultron'da olduğunu, bu filmin ilk haftasonu toplamında Amerika'da 191 milyon dolar hasılat elde ettiğini de belirtelim.


    Ve bir de ufak yorum ekleyelim:


    Dün akşam Samsung tarafından gerçekleştirilen etkinlikte, yeni Jurassic World filmini 3 boyutlu olarak izleme şansına eriştik. Özellikle görsel efektleriyle dikkat çeken filmde, şiddet içeren sahnelerinde genellikle kameranın farklı yönlere çekilmesi tercih edilmiş. Sanırız bu sayede +13 derecelendirmesi alarak ufak yaştaki izleyicileri de sinemaya çekip kitleyi artırmak istediler. Ama bu sebeple filmin gerilim seviyesinin düşürüldüğünü ve şiddetli görselliğin de bir nevi kırpıldığını söyleyebiliriz. Ve evet, filmde sürprizler de var.


    Büyük beklentileriniz olmamalı, ama bu filmi izlemenizi tavsiye ederiz.



    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Steven Spielberg Colin Trevorrow Jurassic Park Mahmut Saral Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title