Haberler

    Hard Rock Cafe İstanbul Radyosu Yayında

    Dünyada bir ilk. İstanbul'da yapılan bu çalışmanın bir benzeri bulunmuyor.

    Mahmut Saral - -

    Dünyaca ünlü restoran zinciri Hard Rock Cafe, bir yılı aşkın süredir ülkemizde de faaliyet gösteriyor. Taksim'deki tarihi bir binanın yeniden düzenlenmesiyle ortaya çıkan Hard Rock Cafe İstanbul, düzenlediği konserler ve özel etkinliklerle müzikseverlerin beğenisiyle karşılaşıyor. Markanın şimdilik son hamlesi ise, radyo tarafında oldu ve Karnaval.com ile yapılan işbirliği neticesinde Hard Rock Cafe İstanbul'un radyosu yayın hayatına başladı.


    Dünyada bir ilk


    Günün her saatinde rock müziğin yankılandığı bu radyo, aynı zamanda Hard Rock Cafe'in şimdiye dek hazırladığı ilk ve tek radyo kanalı olma özelliğini taşıyor.


    http://karnaval.com/station.php?station_id=21 adresi üzerinden ulaşabileceğiniz radyo kanalı, şu an yalnızca Türkiye'ye özel. Önümüzdeki günlerde bu kapsamın genişletilebileceği söyleniyor.


    İnternetten yola devam


    Dün gerçekleştirilen basın toplantısında, "Bu çalışmanın klasik radyo formatı olarak da karşımıza çıkıp çıkmayacağını" sorduk. Aldığımız cevap ise, "Şu an bir başlangıç yaptık ve bunun etkilerini görmek istiyoruz. Şu an güzel bir ilgi var ve insanlar artık akıllı telefonlarından bile sürekli internete girerek bu tip radyo kanallarını takip ediyorlar. Eğer ileride ihtiyaç olursa düşünülebilir, ama şu an formatımız böyle"yönünde oldu.


    Hard Rock Cafe açıldı, İstanbul'dan Aerosmith geçti




    Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Mahmut Saral İstanbul Taksim Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title